Aynanın karşısına geçtiğinde saatlerce vakit geçirmeyi mi seversin, yoksa "az çaba, maksimum etki" diyenlerden misin?
Peki, senin bakım rutinin senin hakkında tam olarak ne söylüyor?
Hemen 5 hızlı soruluk testimizi çöz, kendi bakım profilini keşfet ve cildinin asıl ihtiyacını birlikte ortaya çıkaralım! 💖
Ne sıklıkla cilt bakımı yapıyorsun?
Bakım ürünlerin evde nerede durur?
Günlük cilt bakım rutinin kaç üründen oluşuyor?
En bakımlı özelliğin nedir?
5. Bir güneş kreminden yüksek koruma dışında beklentin nedir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Çabasız ışıltı aşığı çıktı çok doğru ❤️😂
Bende
Düzenli bakımı eksik etmem
Bilinçli ve Hassas Cilt Uzmanı! 🌿 çıktı bana
Bakım yaparken asla rastgele ürün kullanmayacak kadar bilinçlisin! Cildinin sesini dinliyor, ona narin ve içerik olarak en güvenli ürünlerle yaklaşıyorsun. Seçici, detaycı ve cildinin bariyerini korumayı öncelik haline getiren uzman bir bakım anlayışın var.
İyi bir bakım rutini doğru güneş kremi seçimiyle başlar. Hassas cildine hak ettiği narin korumayı sunacak ürün: Cosmocare Mineral Sunscreen Cream
%100 mineral filtreli içeriğiyle cildini yormadan korur. Üstelik klasik mineral kremler gibi beyaz iz bırakmaz, şeffaf ve ipeksi bir bitiş sağlar.
☀️ %100 Mineral Koruma: Zinc Oxide & Titanium Dioxide ile en hassas ciltlere bile narin dokunuş.
☀️ Maksimum Kalkan: SPF50 PA++++ ile UVA/UVB ışınlarına karşı en üst seviye koruma.
☀️ Sıfır Beyaz İz: Ciltte kolayca emilir, tamamen şeffaf ve doğal durur.
☀️ Temiz İçerik: Dermatolojik olarak test edilmiş, paraben ve zararlı katkı maddesi içermeyen formül.
✨ Cosmocare ile her gün koru, bakım yap, ışılda! Hemen incele!
Aha bu cikti Pratik ve Akıllı Bakım Gurusu! 👑
Bakımından taviz vermiyorsun ama zamanını da çok iyi yönetiyorsun! Senin felsefen tamamen "az çaba, maksimum etki". Cildine iyi bakmayı seviyorsun ama aynanın karşısında saatler harcamak yerine, tek adımda birden fazla iş halleden akıllı ürünleri tercih ediyorsun.
İyi bir bakım rutini doğru güneş kremi seçimiyle başlar. Senin bu pratik ve akıllı rutinini tamamlayacak en doğru seçenek: Cosmocare Tinted Cream
Hem yüksek koruma sağlayan hem de renk tonunu anında eşitleyip cildine doğal bir pürüzsüzlük katan bu ürün tam senin pratikliğine göre!
☀️ SPF50 PA++++: Güneş ışınlarına karşı yüksek ve tam koruma.
☀️ Tek adımda doğal ışıltı: Cilt tonunu anında eşitler, ağır makyaj hissi vermez.
☀️ Bakım yapan formül: Vitamin B3 & E ile cildi besler ve antioksidan koruma sağlar.
☀️ Suya dirençli yapı: Gün boyu seninle; ister tek başına kullan ister makyaj altına sür!
✨ Cosmocare ile her gün koru, bakım yap, ışılda! Hemen incele!
Sonucum;
Pratik ve Akıllı Bakım Gurusu! 👑
Bakımından taviz vermiyorsun ama zamanını da çok iyi yönetiyorsun! Senin felsefen tamamen "az çaba, maksimum etki". Cildine iyi bakmayı seviyorsun ama aynanın karşısında saatler harcamak yerine, tek adımda birden fazla iş halleden akıllı ürünleri tercih ediyorsun.
İyi bir bakım rutini doğru güneş kremi seçimiyle başlar. Senin bu pratik ve akıllı rutinini tamamlayacak en doğru seçenek: Cosmocare Tinted Cream
Hem yüksek koruma sağlayan hem de renk tonunu anında eşitleyip cildine doğal bir pürüzsüzlük katan bu ürün tam senin pratikliğine göre!
☀️ SPF50 PA++++: Güneş ışınlarına karşı yüksek ve tam koruma.
☀️ Tek adımda doğal ışıltı: Cilt tonunu anında eşitler, ağır makyaj hissi vermez.
☀️ Bakım yapan formül: Vitamin B3 & E ile cildi besler ve antioksidan koruma sağlar.
☀️ Suya dirençli yapı: Gün boyu seninle; ister tek başına kullan ister makyaj altına sür!
hoş geldiniz. Benim de sonuç bu şekilde çıktı.❤️
Bilinçli ve Hassas Cilt Uzmanı! 🌿
Bakım yaparken asla rastgele ürün kullanmayacak kadar bilinçlisin! Cildinin sesini dinliyor, ona narin ve içerik olarak en güvenli ürünlerle yaklaşıyorsun. Seçici, detaycı ve cildinin bariyerini korumayı öncelik haline getiren uzman bir bakım anlayışın var.
İyi bir bakım rutini doğru güneş kremi seçimiyle başlar. Hassas cildine hak ettiği narin korumayı sunacak ürün: Cosmocare Mineral Sunscreen Cream
%100 mineral filtreli içeriğiyle cildini yormadan korur. Üstelik klasik mineral kremler gibi beyaz iz bırakmaz, şeffaf ve ipeksi bir bitiş sağlar.
☀️ %100 Mineral Koruma: Zinc Oxide & Titanium Dioxide ile en hassas ciltlere bile narin dokunuş.
☀️ Maksimum Kalkan: SPF50 PA++++ ile UVA/UVB ışınlarına karşı en üst seviye koruma.
☀️ Sıfır Beyaz İz: Ciltte kolayca emilir, tamamen şeffaf ve doğal durur.
☀️ Temiz İçerik: Dermatolojik olarak test edilmiş, paraben ve zararlı katkı maddesi içermeyen formül.
✨ Cosmocare ile her gün koru, bakım yap, ışılda!
Merhaba, benim sonucum şöyle:
Dengeli ve Kadife Cilt Ustası! 🍃
Cildinin ihtiyaçlarını harika analiz eden, tam bir denge ustasısın! Bakım yaparken parlamayan, gözenekleri tıkamayan ve gün boyu ferahlık sağlayan ürünleri tercih ediyorsun. Temiz, mat ve pürüzsüz görünüm senin için bakımın altın kuralı.
İyi bir bakım rutini doğru güneş kremi seçimiyle başlar. Cildindeki o kadifemsi matlığı gün boyu koruyacak en ideal seçenek: Cosmocare Dry Touch Protection
Cildindeki fazla sebumu kontrol altına alarak yapışkan his bırakmadan cildini yüksek seviyede korur.
☀️ Sebum Kontrolü: Gün boyu mat ve ferah bir cilt görünümü.
☀️ Yüksek Koruma: SPF50 PA++++ geniş spektrum koruması.
☀️ Hafif ve Gözenek Dostu: Non-komedojenik yapısıyla yapışkan his bırakmaz, gözenek tıkamaz.
☀️ Yatıştırıcı Etki: Kızılcık ve Aloe Vera özleriyle cildi sakinleştirir ve tazeler.
✨ Cosmocare ile her gün koru, bakım yap, ışılda!
Bakım yaparken asla rastgele ürün kullanmam. Cildimin sesini dinlerim, ona narin ve içerik olarak en güvenli ürünlerle yaklaşırım. Seçici, detaycı ve cildimin bariyerini korumaya öncelik veririm.
Hassas cildime hak ettiği narin korumayı Cosmocare Mineral Sunscreen Cream ile sağlıyorum.
%100 mineral filtreli içeriğiyle cildimi yormadan koruyorum. Üstelik klasik mineral kremler gibi beyaz iz bırakmıyor, şeffaf ve ipeksi bir bitiş sağlıyor. Bu beni özel yapıyor. Temiz ve bakımlı olmak çok güzel. Partnerim çok şanslı. 😉😃🤗😎🌸🍃
Günde 2 kere duş alırım, elektronik diş fırçam benim her şeyim ve deodorant onun dışında kışın sadece arko krem sürerim. Dengeli besleniyor ve günde 1,5- 2 litre su tüketiyorsanız ve güneşin altında çalışmıyorsanız o kadar kreme bence ihtiyaç yok. Çoğu pazarlama harikası ürün. Onun dışında bir işe de yaramıyor zaten. Ayrıca vücuda o kadar kimyasal ürünü sürmek ne kadar doğru bilemiyorum. Kadınların cilt sorunu yaşama nedeni zaten makyajla ciltlerinin hava almaması ve gözeneklerinin kapanması.
Sonuç uyumlu Bilinçli ve Hassas Cilt Uzmanı! 🌿 Bakım yaparken asla rastgele ürün kullanmayacak kadar bilinçlisin! Cildinin sesini dinliyor, ona narin ve içerik olarak en güvenli ürünlerle yaklaşıyorsun. Seçici, detaycı ve cildinin bariyerini korumayı öncelik haline getiren uzman bir bakım anlayışın var.
Bakım yaparken asla rastgele ürün kullanmayacak kadar bilinçlisin! Cildinin sesini dinliyor, ona narin ve içerik olarak en güvenli ürünlerle yaklaşıyorsun. Seçici, detaycı ve cildinin bariyerini korumayı öncelik haline getiren uzman bir bakım anlayışın var.💃🏼💃🏼💃🏼
Çabasız Işıltı Aşığı! ✨
Cildinin enerjisine ve canlılığına fazlasıyla değer veriyorsun! Solgun görünüm senin en büyük düşmanın. Bakım rutininde karmaşık adımlar yerine cildine anında taze, dinlenmiş ve kendiliğinden aydınlık bir hava katan ürünlere bayılıyorsun.
İyi bir bakım rutini doğru güneş kremi seçimiyle başlar.
Bakımından taviz vermiyorsun ama zamanını da çok iyi yönetiyorsun! Senin felsefen tamamen "az çaba, maksimum etki". Cildine iyi bakmayı seviyorsun ama aynanın karşısında saatler harcamak yerine, tek adımda birden fazla iş halleden akıllı ürünleri tercih ediyorsun
İyiyimis
Bilinçli ve hassas cilt uzmanı bakım yaparken asla rastgele ürün kullanmayacak kadar bilinçlisin! Cildinin sesini dinliyor, ona narin ve içerik olarak en güvenli ürünlerle yaklaşıyorsun. Seçici, detaycı ve cildinin bariyerini korumayı öncelik haline getiren uzman bir bakım anlayışın var.
Gerektiği kadar vakit harcarım. Bu çoğu zaman da moduma bağlı. Bi bakmışsın modum yerinde kendimle ilgilendikçe ilgilenirim bi bakmışsın günlerce yüzümü yıkamaya duş almaya üşenirim bazen de düzenli bakım yapıp çok vakit harcamadan platik şekilde bakım rutinimi uygularım..
Çabasız Işıltı Aşığı! ✨
Cildinin enerjisine ve canlılığına fazlasıyla değer veriyorsun! Solgun görünüm senin en büyük düşmanın. Bakım rutininde karmaşık adımlar yerine cildine anında taze, dinlenmiş ve kendiliğinden aydınlık bir hava katan ürünlere bayılıyorsun.
spor yaptığımdan duşumu eksik etmem, parfümümü sıkarım, saç sakal da her zaman derli topludur ama saatlerce aynanın karşısında vakit harcayamam. kesinlikle az çaba maksimum etki kafasındayım.
Bilinçli ve Hassas Cilt Uzmanı! 🌿 çıktı bana
Bilinçli ve Hassas Cilt Uzmanı! Bakım yaparken asla rastgele ürün kullanmayacak kadar bilinçlisin! Cildinin sesini dinliyor, ona narin ve içerik olarak en güvenli ürünlerle yaklaşıyorsun. Seçici, detaycı ve cildinin bariyerini korumayı öncelik haline getiren uzman bir bakım anlayışın var.
SPF50 PA++++: Güneş ışınlarına karşı yüksek ve tam koruma.
Tek adımda doğal ışıltı: Cilt tonunu anında eşitler, ağır makyaj hissi vermez.
Bakım yapan formül: Vitamin B3 & E ile cildi besler ve antioksidan koruma sağlar.
Suya dirençli yapı: Gün boyu seninle; ister tek başına kullan ister makyaj altına sür!
Bilinçli hassas cilt uzmanımışım öğrendik iyi oldu
Teste gerek yok doğarken bakımlı doğmuş biriyim.
Aynanın. Karşısında saatlerce vakit geçiriyorum bakım yaptığımda ama hep bakım yapmıyorum
Cildimi seviyorum :) Salatalık maskesi yapıyorum genelde
Bilinçli ve hassas cilt uzmanı çıktık iyi mi?
Çok değil az bakımlıyım daha çok olmam gerekiyor bu şekilde olmaz hayat kısa bakımlı olmak şart
Yaaa Varya Çabasız ışıltılı çıktı çok doğru
Paylaşım için teşekkür ederim gayet faydalı olacaktır
Dengeli ve Kadife Cilt Ustası! 🍃 Bence de 😘🩵
Bakımlı olmasını severim ya temizlik her zaman güzeldir
idare edecek düzeyde iyi, başkaları kötü görmüyordur en azından
Bu konuda çok zayıfım bir türlü bakım işlerine giremiyorum
Aklıma gelirse ayda bir iki kez yüz bakımı falan
Bilinçli ve Hassas Cilt Uzmanı! 🌿 Yok yav o kadar değilimdir 😅😂😂
Düzenli bir cilt bakım rutini beni iyi hissettiriyor 🌸
Orta bakımlı diyebilirim abartıya gerek yok
#Hükümdar
Valla baya bakimliyim kendine saygısı olan bakımlı olur
Günlük bakimimi yaparım yoksa çok rahatsız hissediyorum kendimi
Çabasız ışıltı aşığı çıktı 😅 evet bu doğru 🤩🌸
Asla eksik etmem. Kemoterapi aldığım için özellikle bakım yapmam gerekiyor sabah akşam 🌷
Kendimi test etim aynanın ksrşısında orta bakımlıyım
Ne kadar da tıpkı ben 🩷
Bilinçli ve hassas cilt uzmanı çıktı farkındayım shsjdkf
Yüzümü yıkıyom. Cevap çok kısa dediği için yüzümü sizin ürünlerle yıkıyom.
makyaj bakım değildir. temiz veya güzel olmak da…
Gayet bakımlıyım bir ton para yatırıyoruz her ay bu kadar da olsun
Sonuç bu şekilde bakımlı olmaktan memnunum
Ya bakım sadece yüzden oluşmadığı için bana eksik bi anket oldu
bakım önemli tabi ki. hem kendine saygı, hem çevreye
Düzenli bakım en iyisidir kesinlikle bana göre
%100 Mineral Koruma: Zinc Oxide & Titanium Dioxide ile en hassas ciltlere bile narin dokunuş.
Ben Bilinçli ve Hassas Cilt Uzmanı! çıktı bana
Bakım yaparken asla rastgele ürün kullanmamalıyız
Ya aynanın karşısında saatler geçirmektense tek bir ürünle bütün bakımı halletmek daha iyi
Burdaki erkekler benden bakımlı cıktı ben gece bakımlarımı aksatıyorum bu aralar of
arabasına yaptığı bakımı kendisine yapmayan bir ülkeyiz
Düzenli olmalıdır cilt onemli , değer verilmeli
bakımlıyım buna göre, herseyden önce koku önemli bence