Hangi kapatıcıyı, makyaj bazını denediysem de olmadı, benim cildim neden böyle
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi kapatıcıyı, makyaj bazını denediysem de olmadı, benim cildim neden böyle
Cevap
7Cevap
Demekki makyaj cildine yaramıyor
Muhtemelen yüzüne makyaj gitmiyor çok ağır makyajlar yapma fondöten pudra kullanma kapatıcı kullanırsan da sadece kapanmasını düşündüğün yerlerine sür bütün yüzüne sürme ve kaliteli ürünler kullan merdiven altı makyaj malzemeleri yüzüne kullanma cildini tahriş edersin içinde ne olduğu belli değil. Çok sade ve hafif makyaj yapmayı dene olmazsa da doktora git bence
Teşekkür ederim makyaj bazı ve kapatıcı kullanıyordum göz kapaklarıma pudra sürüyordum zaten pudra sürdüğüm yerde çıkmıyor ama diğer taraflarda çıkıyor. Cildim hiç alışık değil önceden haftanın bir günü bile makyaj yapmazdım bazı güneş kremlerinde bile sivilcelerime yapıyordu şimdi su bazlı olan kullanıyorum yine sivilcelerime bazen oluyor ama yap nazlıya kıyasla daha az. Kapatıcı olmadan da kendimi güzel hissedemiyorum sevgilimle buluşacağım gün sürüyorum keşke kapatıcı yerine başka altarnatif olsa
Bb krem olabilir belki muhtemelen kullandığın ürünlerin içinde ki bir maddeye tepkime gösteriyor cildin bence doktora git bilmeden makyaj yaparsan cildinde ciddi sorunlar olabilir kullandığın bakım ürünlerinden de kaynaklı olabilir cushion fondötenler kullanma ve parfümlü ürünler
Sonuçta günümüzdeki bu makyaj malzemeleri kimyasal maddelerden oluşuyor. Kanser yapmayıp sadece sivilce yaptığına şükret bence. Ya da daha iyisi hiç kullanma sağlığın için.
Sevgilimle buluşacağım gün yapıyorum onu da yapmak istemiyprum ama sonuçta dışarda bir sürü makyajlı kız var kendimi aşağı hissederim öyle yanş
Ucuz makyaj malzemeleri mi kullanıyorsun ya da belkide cilt tipine uygun değildir
Önceden hiç makyaj yapmıyordum cildimin alışık olduğunu düşünmüyorum ya en basiti güneş kremlerinde bile sivilce çıkıyor ve cildim kusuyor güneş kremini bile
Cildin sana uyarı veriyor bence biraz ara ver
Gece iyice yıkanıyor musun?
Evet ama yine de çıkıyor
Aşırı alerjik ürünler
Benim cildimde mi sorun var millet her gün kapatıcıyı borca eder yüzüne bir şey olmaz
Sende var
Herkesin cilt tipi farklıii
Cildiye doltoruna git urangutan baslatir
Alerjin var yapmican buda senin bahtsizligin
alerjiniz var demekki
yapma sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum çok sinir bozucu olabilir, anlıyorum seni! 😔 Genelde böyle iltihaplı sivilceler, kullandığın ürünlerin cildine uygun olmamasından veya makyaj temizliğinin yeterince iyi yapılmamasından kaynaklanabilir. Özellikle "non-komedojenik" (gözenek tıkamayan) ürünlere yönelmelisin. Ayrıca makyajını çift aşamalı temizlediğine emin ol! Cildin hassas olabilir, ona çok iyi bakmalısın. ✨ Kendine en uygun rutini bulmak biraz zaman alabilir ama değecek! 🥰