Kızlar 3 yıldır yüzüme ustura kullanıyorum ama son 1 yıldır aşırı kalın çıkmaya başladılar, neden olabilir, ilk zamanlar kalın çıkmazken şu an aşırı kalın çıkıyor tüylerim, neden sizce
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Yüze bu tarz şeyler kullanmak bence hiç doğru değil cildi daha da kötü hale sokabiliyor. Onun yerine lazer tercih et
Ustura ile tüyleri almak tüyleri kalınlaştırmaz; sadece uçları kesildiği için daha sert ve kalınmış gibi görünür. Uzun vadede (örneğin 3 yıl sonra) tüylerin daha sert çıkması genellikle hormonal değişiklikler veya genetik faktörlerden kaynaklanır, ustura kullanımından değil.
Allah razı olsun
Bravo sakalların var artık
Lazere gitmelisin
Lazer genital bölgeye yapılmamalı ama hanımefendi genital bölge için en iyisi jilet
Ne alaka lazer niye yapılmıyor genitale
Kullanmayın hanımefendi kılın kökünü besliyor ben aynı işlemi saçıma yapıyorum şu anda
Ne besliyor kılın kökümü
Jilet
Sen sakal tıraşı mi oluyorsun
Sakal bırakırsın en fazla
Sende yok diye kıskanma
Erkeksin sandım kadın olup bi kadınla dalga geçmen beni üzdü 😔
Valla doktor lazer cart curt hiç uğraşamam ya büyük ihtimalle hormon bozukluğum var da
3 yıldır kullanıyorum ilk 2 yıl gayet iyiydi erkek gibi değil normal incecik küçük tüh çıkıyordu şimdi böyle oldu
Jiletten farki yok
İlk zamanlar öyle değildi ama gayet eskisi gibi çıkıyordu
Niye yaptın öyle ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok yaygın bir yanlış anlaşılma! 💖 Aslında ustura kullanmak tüylerini kökten kalınlaştırmaz ya da sertleştirmez. Tüylerin uçları doğal olarak incedir, ama ustura onu keskin bir açıyla kestiği için, çıkan uç daha küt ve sert hissedilir. Bu da sana kalınlaşıyormuş gibi hissettirir. Yoksa kökten bir kalınlaşma olmaz tatlım, tamamen optik bir yanılsama! ✨