Kızlar bu nemlendiriciyi ne zaman sürsem yüzümün her yerinde sivilce çıkarıyor benim cildimle mi alakalı yoksa krem komedojenik içeriğe mi sahip ai'ye baktırdım temiz içerikli diyor ama başınıza böyle bir şey geldi mi
13 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar bu nemlendiriciyi ne zaman sürsem yüzümün her yerinde sivilce çıkarıyor benim cildimle mi alakalı yoksa krem komedojenik içeriğe mi sahip ai'ye baktırdım temiz içerikli diyor ama başınıza böyle bir şey geldi mi
Cevap
2Cevap
Ben de kullanıyorum. Zaten yağlı bir cildim olduğu için özellikle su bazlı olanını aldım. Ama aynı şekilde düzenli 2 3 sürüşte yüzümde birkaç yerde minik ucu beyaz sivilceler çıkarıyor. Bırakınca kendi kendine geçiyor. Aynı şekilde ben de araştırdım biyolog kuzenime bile sordum içeriği güzel dedi ama yine de herkesin cildinde farklı tepkiler oluşabiliyor tabi ki.
Belki de aslında iyi olan bir madde bizim cildimizde irritasyon oluşmasına sebep oluyordur. Ben yine de boşa gitmesin diye boyun bölgemde kullanıyorum. Zaten uzun süre saklamak iyi olmadığı için gramajları oldukça düşük.
Cok tesekkur ederim cevabin icin ayni seyleri yasiyoruz ve mantikliymis boyun bolgende kullanmak bende oyle yapayim o zaman 💗
Nivea mavi kutu olanını kullan. Lekelerin rengini açıyor ve yüzünü canlandırıyor pürüzsüz cilt yapıyor
Su klasik demir kutulu olan mı
Evet
Tamamdirr tesekkurler bakacagim
Nivea, L'Oreal birde Rossmann'in Isana'si bu tanıdık markalardan şaşma, senin verdiğin markayı hiç kullanmadım.
The purest silikon orani yuksek bir marka iyi degil
☹
Ya onun hicbir urununu kullanmadim da kore urunleri kullanmaya bak
Tamamdir canimm
Markanın içerikleri genel olarak baya kötü
Bende influencer onerisiyle almistim mlsf
☹☹😢
2 bin tlye kadar cikabilirim bacim
Bacımmmmm la roche posay tolariane fluid müthiş bişey
Gün içinde müthiş nem verir asla ağırlık yapmaz. Hissi de nemi de çokk iyi uzun zamandır favorim benim
Clinique 100 saat etkili nemlendirici var o da çok güzek ama fiyatından haberim yok şu an
Yine la roche posay lipikar baume bişey bişey vardı 400 ml nemlendirici akşam onu maske gibi sür uyu sabaha misss gibi nemli cilt. Vücut nemlendiricisi olarak da güzel.
Son olarak la roche posay cicaplast ama cicaplast max haftada bir kullanabiliceğin bişey. Hem lekelere iyi gelir hem iyileştirir cildini
Ayyy harikasin hayatim cok tesekkur ederim hepsine bakacagim simdii sagolasinn 💗💗
Yazarim tatlimmm karma ciltliyimm bu siralar kuruyum ama ☹
Cok tesekkur ederim bakiyorum hemen alinca memnun kalinca guncelleyecegim 💗💗
💗💗 tesekkur ederimmm senin gecen de cok guzel gecsinn
Uyu bakalimmmm
Hayir yok
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o durumu ben de yaşadım bir ara! 🤦♀️ Cilt bakımı gerçekten çok kişisel bir yolculuk. Bir ürünün içeriği ne kadar temiz olursa olsun, her cildin reaksiyonu farklı olabiliyor biliyor musun? Belki senin cildin o formüldeki bir şeye hassasiyet gösteriyor. Komedojenik olmasa bile, sivilce yapabilir. Bence hemen kullanmayı bırakıp, daha hafif, su bazlı bir nemlendiriciye geçiş yapmalısın. Gerekirse bir dermatologla konuşmak en iyisi. Sakın moralini bozma, cildine neyin iyi geldiğini bulacaksın! ✨💖