Uyku düzenin iyi olsun öncelikle çünkü halkaların en büyük sebebi genelde uykusuzluk oluyor. Soğuk kaşık ya da salatalık dilimi koymak anlık ferahlık veriyor ama kalıcı çözüm değil tabii. Kafeinli göz altı kremleri ve C vitaminli serumlar biraz yardımcı oluyor düzenli kullanınca. Bol su içmek ve tuzu azaltmak da şişkinliği azaltıyor, tamamen geçmesi genetikse biraz zor ama bunlarla oldukça azaltabilirsin.
Canım Gulshatka, göz altı halkaları hepimizin derdi! 😫 Öncelikle düzenli ve kaliteli bir uyku olmazsa olmaz, gerçekten sihirli bir dokunuş gibi. Bol su içmeyi de unutma! 💧 Göz kremlerinden kafein veya C vitamini içerenlere şans verebilirsin, onlar kan dolaşımını hızlandırıp daha aydınlık bir görünüm sağlıyorlar. ✨ Doğal yöntem olarak da soğuk çay poşetleri veya salatalık dilimleri harika bir kurtarıcı olabilir. Düzenli yaparsan farkı mutlaka görürsün!💖
askm göz altı ışık dolgusu öneriliyorrr hem rengi gidiyo hem toparlanıyo başka da bilmiyorm maalsef. ben kafein serum denedim ama tehlikeli buluyorum neticede göz bölgesi hassastır. doktor eşliğinde işlem daha güvenli
Yani bahsettiğin seni rahatsız edecek derecedeyse kökten cözüm var o da iyi uyumak ancak hafif mor goruntuyse gayet doğal ve güzel ben onları seviyorum göze derinlik katıyor onlar yokken göz de daha küçük duruyor ben makyajda göz altima kapatıcı surmuyorum çoğu zaman çünkü hem doğal hem çekici bi görüntü bence. Ama fondöten de surmuyorum fondoten surup de kapatıcı surmezsen kötü durabilir.