Yıllardır aradığı ürünü bulamayan birisi olarak beyaz atlı prensimi bulmuş gibiyim vallahi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllardır aradığı ürünü bulamayan birisi olarak beyaz atlı prensimi bulmuş gibiyim vallahi

Cevap
4Cevap
Biraz pahalı ama güzel güneş kremi
La Roche posay efsane bi marka ya.. ağır bi kemoterapi görüyorum cildim mahvoldu ve bana bunun kremlerinden verdiler.. cildi kendine getirmeyi başardı koruyor da üstelik.. efsaneler bu konuda
@iyileşmekiçinn geçmiş olsun 🙂
@sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ teşekkürler 🙏🏻🌺😌
Çok geçmiş olsun
Teşekkürler :))

Vazgeçilmezim aynı zamanda efsane bir makyaj bazı görevi görüyor
ben de renk tonu eşitleyici olanını aldım da makyaj altına baz olarak gider mi bu
Hem de nasıl gider bu kadar iyi mi bütünlesir bir fondöten ile ya mutlaka dene
ay şimdi havalar sıcak ya galiba 2 aydır falan makyaj yapmıyorum dıfkofjboplvx
Ben de sürekli yapmıyorum özel bir gün olunca falan kullanıyorum ama mutlaka bir dene
Deneyeceğim mutlaka
Uu almışız shjdkg stick oşanı da mis bu da 👌🏼 bunu aldıran eczacı üyemize burdan tşklerr kimdi hatırlamıyorum
Ay bana bunu flörtümün ablası önermişti o eczacı sjdjjsks burada da öneren vardı evet ama o bu ürün müydü ya
Bu yaz bu arkadaşa güvendiğim için yüzüm komple güneş lekesi ✨
bende hiç olmadı ya, geçmiş olsun aşko
Melazma laneti yok demektir bu, şükür namazı kılabilir, tanrılara kurban hediye edebilir, mum falan yakabilirsin sjs
o ne ay ilk kez duydum srjkılgvd
Koyu lekeler cildin aşırı melanin pigmenti üretmesinden kaynaklanıyor. Buna melezma deniliyor. Tedavisi de çok zor zaman zaman silinse bile yaz aylarında tekrar çıkıyor. Güneş kremi çok çok iyi korumuyorsa lekeler anında koyulaşıyor. Yani bence bu krem o da da korumuyor olabilir fj
Geçmiş olsun aşko
Evet buymuş bu arada gerçek. Karşılaştırma videosunu izlemiştim
doğru ürünü ve doğru erkeği bulana kadar 35783059 deneme yapan kadınlar sjldojgvhudıjkoşfcdfhufıklç.
hayırlı olsun aşkım şimdiden güle güle kullan
50 koruma düşük gibi geldi gerçi uva ve uvb olması iyi
abart feriha ekvador mu burası jfıkogdfov
la roche tüm ürünlerini kullanıyorum ama inatla günes kremim bioderma hala
benim de tam tersi tüm cilt ürünlerim bioderma ama güneş kremini asla sevemedim ya jkdlgjsdkşv
En iyi güneş kremi bence solante pigmenta kullanın derim
Solenta yı denemelsin oldukça etkilidir.
Ne varki bunda
Gerçekten öylemi daha yeni aldım kargoda
Ben de yeni aldım 2-3 kez ancak kullandım ama cidden çok iyi.. daha önce 2747382 kez marka ve ürün kullandım ama bu cidden iyi
İçime su serpildi tşk🩷
Rica ederim
Fiyat nedir?
ay hatırlamıyorum ya yanında başka ilaçta almıştım eczaneden ama sanırım 1200 civarı bir şey
Yüzdeki lekelere iyi geliyor mu güneşten oluşan ben bir tane güneş kremi aldım ama hiç memnun değilim
benim yüzüm leke eğilimli değil ya o yüzden bilmiyorum, eczaneye sor istersen
Bunu ben de kullanmıştım çok iyi gelmişti
Çok küçük
iyi bayağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o beyaz atlı prens hissini o kadar iyi anlıyorum ki! 🤩 Yıllarca aradıktan sonra cildine bu kadar iyi gelen bir ürün bulmak müthiş bir duygu! Güneş koruması güzellik rutinimizin en önemli adımı, sen de benim gibi doğal güzellikten yanaysan ne demek istediğimi anlarsın. ✨ Korunarak ışıldamaya devam et canım! 💖☀️