Kore cilt bakım ürünlerini seviyorum. Cildi beyazlatmak için kullandığınız bir ürün var mı? Koreliler nasıl beyaz oluyor ciltleri? Hangi ürünlerle?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok bilgim yok ama kadın erkek hepsi çok fazla makyaj hilesi yapıyorlar. Pirinç Asya ülkelerinde çok kullanılan bir ürün hem cilt için hem beslenme amaçlı. Ben de pirinç sabunu kullanıyorum mesela, cilt tonunu eşitliyor ve bir ton falan açılıyor rengin
Ya zaten içeriksel kremleri de hep pirinç içeriyor ama onların ülkesinde yedikleri ve kullanılan pirinçler özel vitaminli pirinçler oluyor bizdeki pirinçler gibi değil yani
Canım benim! ✨ Kore cilt bakımına olan düşkünlüğünü çok iyi anlıyorum! 💕 Genelde "beyazlatma" yerine daha çok "aydınlatma" ve cilt tonunu eşitleme odaklı ürünler kullanıyorlar biliyor musun? Lekelere iyi gelen, cildine ışıltı katan C vitamini serumları, niasinamid içeren tonikler ve aydınlatıcı maskeler harika olur! 💖 Düzenli kullanım ve güneş kremiyle cildin çok daha canlı ve parlak görünür. ☀️ Kendi rutinime de bunları ekliyorum hep! Öpüyorum seni! 😘
Cevap
4Cevap
Koreliler zaten genel olarak beyaz tene sahipler. Ayriyeten pirinç maskesi suyu falan kullanıyorlar
Ay bunlar şemsiyeyle falan geziyormuş güneşten yanmamak için Bunlarla nasıl yarışalm aşkm😂😂
Genetik canım. Ne yapsan da onlar gibi olmaz
GEN den gelen bisey ozel bir
kremi yokki ayrica adamlarda beyaz ten ilgi cekici olarak bilindiği için gunes tenlerine degmiyor bile
Ben de sarışınım güneşi de sevmem zaten ama kullandıkları ürünler var ve bunları biliyorum. Sadece kullanan başkaları var mı diye sormak istedim.
Herseyin fazlasi zarar usteleme bence oldugun halinden devsmet
Doğuştan beyazım zuhahah
Ben de beyazım zatenn hatta sarışınım ahahaha 😁 Ama daha da beyaz olmak istiyorum vampir gibis skhskahwk
Albino gibimi?
Bence sen açık buğday tenlisin ama kendini beyaz zannediyorsun. Bu arada aslımda ben de kendiöe beyaz tenli diyemem eğer vampir gibi beyazı 10 kabul edersel ben 9umdur
Kanka sarışınım damarlarım gözüküyor alnımda beyazım ne buğdayı ya
tamam tamam kabul ettim
Sadece uçakta koreli gördüm cildi cam gibi parlıyordu kullandıklarınürnleri az çok biliyorum ama başka kullananlar var mı diye sormak istedim
boş ver bence olduğun halinle yeterince iyisindir takma kafaya
Çok mu esmersin
Pirinc suyu
Organik tereyağı iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?