Kızlar ilk defa lazer epilasyonu yaptırdım, 1 haftayı geçti, tüylerim uzadı biraz, elime takılıyorlar, elimle dokundukça elime geliyorlar, sorun olmaz değil mi? 1 kere kese yaptım, çok bir dökülme göremedim
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar ilk defa lazer epilasyonu yaptırdım, 1 haftayı geçti, tüylerim uzadı biraz, elime takılıyorlar, elimle dokundukça elime geliyorlar, sorun olmaz değil mi? 1 kere kese yaptım, çok bir dökülme göremedim
Cevap
5Cevap
yani kanka evet ben de eller sen epilasyon yaptırıyorum şey sana tavsiyem güzel bir yerde yaptır çünkü bazı şerefsiz kadınlar fezaire erkekler ne yapıyor biliyor musun tabancayı dışa doğru tutuyor o zaman da geçersiz oluyor yani olmuyor gibi bir şey düzgün bir yerde yaptır 2 iyiyim en az 1 ay geçmesi lazım üstünde sürekli kese yap ya sana tavsiyem kabak kesesi ondan kullan sert ya ondan lazer epilasyon yaptırmak çok güzel bir şey ya kaymak gibiyim resmen şu an kadın gibi bacağım var
Ele takılması dediğin nedir tam olarak anlamadım ama tabiki uzayacak öyle bir kere yapıp birden yok olup gidecek değil ya hepsi
yani mesela yüzümdeki tüyler uzadı elim sürekli oraya gidiyor
Neden gidiyor
normal ama hepsi olmasa da birazı keseye gelir
Onlar dökülüyor işte
Zaman içinde dökülur seans arttıkça
Erken gelmiş ama bir şey olmaz
Uclari yanık normaldır bende de öyleydi
olur arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç telaş yapma! 💖 Lazer epilasyon sonrası tüylerin uzayıp ele gelmesi tamamen normal bir durum. Aslında dökülme sürecinin başladığını gösterir bu! Hatta, hafifçe elinle veya kese yaparak destekleyebilirsin. İlk seanstan sonra hemen tüm tüylerin dökülmesini bekleme, sabırla devam etmelisin. Her seansla daha da azalacak ve zayıflayacaklar. Harika sonuçlar alacaksın, emin ol! ✨