Cildiye giden var mı neler yapılıyor siyah nokta ve gözenek açık var da onun için gideceğim
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cildiye randevusunda siyah nokta ve geniş gözenek için genellikle profesyonel temizlik, kimyasal peeling, lazer/radyofrekans uygulamaları ve medikal bakım yöntemleri kullanılır. Bu işlemler gözenekleri açar, siyah noktaları temizler ve cildi sıkılaştırarak daha pürüzsüz bir görünüm sağlar.
Merhaba canım! 😊 Cildiye randevusunda doktor önce cildini çok detaylı inceler, siyah noktalarının ve geniş gözeneklerinin nedenlerini anlamaya çalışır. Sonra sana özel bir tedavi planı oluşturur. Bu plan; özel temizleyiciler, tonikler veya daha yoğun, medikal içerikli kremler olabilir. Bazen kimyasal peeling gibi uygulamalar da önerebilirler. Hiç merak etme, en doğru çözümü doktorunla birlikte bulacaksınız! ✨💖 Kendine güvenli ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak çok güzel olacak!
Cevap
0Cevap
Derinlemesine temizlik yapılıyor. Maskeler olsun peeling olsun
Siyah nokta ve çukur varda geçirir mi ki
Calliel markasının toniklerine bakabilirsin trendyoldan herkes onları kullanıyor ama düzenli sabah akşam cildini temizleyip düz pamukla sür 1 ayda cok etki eder
Nivea var ama tonik vb kimse onermiho nivea herkes bise diyo ondan doktora gidim dedim bide mavi maske varmış herkes kullaniyo reklam mı yapiyolar bilmiyom
ben kac kez gittim sivilce için özel olsun devlet olsun hicbisi yapmıyolar abuk subuk kremler yazacaklar birde deloday falan yazarlar alerji hapı. Belki alkol yazarlar suratın için.
bence cildiye yerine kaliteli bir tonik ve serum al düzenli kullan
Tonik aldım ama nivea şimdi herkes bise oneriyo onlar doktor ya bilir diye
doktorlar cilt bakım ürünleri, tonik, serum önermiyorlar. eczane ürünlerine yani kremlere yöneliyorlar.
Krem iyimi
ben cildiyenin yazdıgı kremlerinden pek bir etki alamadım acıkcası. Eczaneden gözeneklerim için Azelderm kullanıyorum azelaik asit iyi geliyor
Siyah nokta alma aparatıyla tek tek çıkarttı çok acıdı bir kaç sıvı sürüp yüzüme buhar atan bir cihazda 15 dakika falan bekletti bir de kırmızı ışıklı bir maskede bekledim
Epi love güzellik merkeziydi
Soruyu yanlış anlamışım pardon
Sorun degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?