Birçok kişi zor oluyor diyor ama başka yere gitmek de istemiyorum, özellikle lazerci ablaların patavatsızlık hikâyelerini duydukça iyice soğudum. Bir de evde yapılacaksa benleri kapatmak için özel bantlar alınması gerekiyor mu?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz acıyor ama oralara gidip hastalık kapabilme ihtimaline karşı evde yapman daha mantıklı sal*k saçma hikayelerden ziyade xkwmfkx bi de kendin ayarlarsın bilirsin daha iyi
ben de öyle düşünüyorum ya, yakarsın makarsın denince bi tık ürkmedim değil tabii hashd
Ne yapıyorlarmış parmak mı atıyorlarmış 😀😀
Muhtemelen kapalı bir bireysin gün görmemiş pıttığini başkalarına kurcal atmak istemiyorsun. Yapabilirsin onlar yapıyorsa sen de yaparsın tam sağlıklı yapabilir misin orasını bilmiyorum aynalardan yardım alsın göremediğin yerler için 😉
Lazer cihazın varsa tabiki olur dikkat etmen gereken ince olan deri yerleri ve iç dudak kısımları
Tahriş edip enfeksiyon kaparsan daha kötü şeyler olur
Canım benim, o lazerci abla hikayelerini duyunca soğuman çok normal, anlıyorum seni! 😥 Evde lazer cihazlarıyla özel bölgelere uygulama yapabilirsin tabii ki! Başlangıçta biraz el alışkanlığı gerektirse de, zamanla çok rahatlarsın. Benlerini korumak süper önemli unutma! ✨ Bunun için özel beyaz kalemler ya da küçük tıbbi bantlar kullanmalısın mutlaka. Cildine iyi bak, kendine güven! Kendi rahatlığın her şeyden önce geliyor. Güneş gibi ışılda! 💖
Cevap
14Cevap
Patavatsizlik hikayeleri derken? Evde yapan cok arkadasim vardi ya. Ayna kullanirsan zorlanmazsin.
Su ozelden. Devlet sirri paylasacagini idda eden oe'ler ne zaman bitecek acaba awq
sazan avına döndü valla
Valla sazan degil direk hiyar avi oldu gibi.
Biri detayli bilgi verim diyo. Biri erkek arkadasin yapsin diyo yaw sovermisin silkermisin. Olum kiz arkadasin de bari. Senin hayal dunyani seveyim shshshdhs. Biride merak ettim bi yaz felan diyo. Boyle sey gibiler İzmir'de ki guvercinler gibi yemi atarsin hepsi atlar uzerine.
di mi
kardeşim biz zaten siz yazmayın diye gizli soruyoruz, yine başımıza üşüşüyorsunuz mk
Ya dayanamadim sesli doktum icimi. Valla artik cok sinir olmaya basladim sunlara ya. Musait olunca dinlersiniz 🙏
https://voca.ro/1Wo5wqEmHA0e
mhajdhs upuzun saydırmışsın
ben sorum cinsellik kategorisine düşmedi diye sevinirken burada bile aynı tipler buldu yine ama yapcak bişi yok, bu site komple böylelerinin eline düştü maalesef. ihtiyacım olduğunda soru sorup çıkıyorum artık, diğer türlü aşırı leş bir yer
Sshdhshhdhsjss
Ya napim ama cidden kurunun yaninda yasta yaniyor. Bu cakkklar yuzunden bizde farkli muamele görüyoruz bazen. Birde rahat rahat konusup yorum yapamiyiz ki. Cunku zatwn bunlar yüzünden tahammul seviyeniz baya taşmış
Eşin ya da sevgilin yapsın yoksa ben sana yapayım sen bana yap bende yaptırmak istiyorum
Yani IPL diyorsan yapıyorum ben evde. Zor da olmuyor. Ben konusunda da hiç duymadım dikkat etmedim ama sendeki benler nasıl hangileri tek çeşit ben yok sonuçta
Senin kabiliyetine bağlı...
Neden olmasın ki?
Lazerci abla ne yapabilir ki.. onun işi temizlik ve bakım
Ben bile göğüs kıllarıma yapıyorum benleri kapatmana gerek yok ki
nasıl gerek yok
direkt benlerin üzerinden geçilmesi tehlikeli diye biliyorum
kollarımda var baya
Çok zor olur kanka kız arkadaşım da yapmaya çalıştı
Korkutma ya
Buradan verebilirsin🤷🏻♀️
Patavatsızlık hikayesi derken? Neler anlatıyorlar ki
Her yeri alamazsın kolun yetişmez
Niye yetişmesin, ağda yaparken nasıl yetişiyo
Makineyi belli bir mesafeden tutmuyor musun
Hayır, doğrudan cilde temas etmesi gerekiyor diye biliyorum
Bu aralar tüm gizli sorularıma geliyorsun, bence evlenmeliyiz
Tanımıyorum seni
Şaka yapıyorum
Ekle bakalım kimsin
Mhshfjd sıradaki gizli sorumda görüşmek üzere
Kız eklesene neyin merakını uyandırıyorsun
Erkek arkadasin yapsin
Ne alaka
Erkek arkadaşıma yaptıracağıma lazerci ablalara giderim kanka sağ ol
yaparsın cihazın varsa dikkat yakma deriyi
Böyle diyince korktum lan
nasıl ayarın kullanma klavuzu oku
Evet
Klinik ya da hastaneye git patavatsizlik yaptiklari yok guzellik merkezine gitme
hadi diyelim yaptın popo arasına nasıl yapacaksın
Evdeki cihazlar çok az etkili
yapılır neden yapılmasın
Yapabilirsen yap tabi
Yardımcı olsa daha iyi
Evet yapıyordum
Hangi cihazı kullandın, önerir misin
Çam sakızı ağdalar vardı önceden
Yapılabilir
Allah korusun ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?