Bir de Braun aldım, evde yapıyorum, yaklaşık 8-10 kere yaptım ama azalma olmadı sanki. Kullanan var mı?
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Papatya özü veya Aloe Vera jeli balım bunlar iyi geliyor ben papatya özü jelini kullanmıştım
Hangi markayı önerirsiniz bir de lazer ve jiletten hemen sonra mı sürmeliyim
Ersağnin kini öneririm evet hemen sonra sür balım
Teşekkür ederimm Lazer yapıyo musunuz o konuda fikriniz var mı azalma konusunda 🥺🥺
Evet yapıyorummm azalma oluyor ama sana belli olmuyordur balım yavaş yavaş azalır çünkü sürekli devam etmen lazım faydasını görmen için
Ev tipi lazer için ilk 2 ay her hafta sonra ayda 2 kere sonra ayda 1 diyorlar ben neredeyse 10 seans yaptım ama ayda 1 yapsam hiç bitmeyecek gibi geliyor acaba hafta da 1 kere yapmaya devam mı etsem
Evet devam et ben hep ayda 1 kere yaptım ev tipinde
Jileti tersine vuruyosan ondan olabilir. Birde kuru kuru yapiyosan jileti ondandir. Kesin lazer oncesi jilet vurdugun icin sivilce oluyodur. Lazerden degildir.
Venüs jiletin üstünde kremsi bi yapı var o yeterli diye düşündüm. Bir de kol bacak neyse şampuan sürüyorum jiletlerken ama vajinaya ne sürebilirim florasını bozmaz mı
Canim vajinanin icine surmiceksin ki. Sadwce kasiklarina sureceksin. Florasini bozmaz tabiki. 🙏 jiletin ustundeki kremsi sey sey gib8 dusun iste. Cinsel iliskide erkegin gelen zevk sivisi gibi dusun. Kayganlastirmaya etkisi nasil yok gibiyse. Venusun basindakide onun gibi cok etkisi yok. Onemli olan kil koklerinin yumusamasi. Sonra cildinin yumusayip jilet darbelerinden korunmasi. Soyle dusun. Eline minik bi cubuk al koluna surt bide islakken surt. Kuruyken deri sert oldugundan tahrisi artar. Nemliyken daha az tahris olur.
Nasil oldu sivilceler azalma oldu mu
O sivilceler sönüyor kendi kendine
Hiç çıkmasın dersen bebek pudrası sür yaptığın işlem sonrasında
Ben ağda kullanıyorum
Jilet iyi değil ağda daha iyi
Hangi bölgede
Ters tepkisi olmuş
nasıl sivilce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, jilet veya lazer sonrası o minik sivilceler için cildini yatıştıracak, onarıcı ve nemlendirici bir losyon harika olur. Özellikle içinde aloe vera ya da papatya özü olanları tercih edebilirsin! 🌸
Braun lazer konusuna gelirsek, ev tipi cihazlarda sabır çok önemli. Herkesin cilt tipi ve tüy yapısı farklı olduğu için sonuçlar kişiden kişiye değişir, hatta bazen 12-15 seansı bulabiliyor. Düzenli kullanıma devam et derim ben! 🥰✨