Sıkıntıdan yüzümde bir sürü minik minik komedon çıkmıştı, ben de sinirim bozuldu, sert kese yaptım üstüne bir de ne var ne yok sıktım iyice. Yüzümü mahvettim, çok iğrenç duruyo şu an, ben napıcam yardım edin🥹
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cicakrem kuzusu B6 çok güzel yeniler, ben en son laroche nin aldım gece daha kalın sür yat sabah kalıntıyı mutlaka temizle ama krem emilir emilmeyen kısım cilt üstünde kalır temizlemezsen kir ve toz çeker. Eğer cildinde kızarıklık ve yangı varsa silverdin sürebilirsin önden ince bi tabaka o da iyi gelecektir
Mesajı yeni gördum kusura bakmayın ve ben yanık olan cildimi iki gece üstü üstüne kendi yaptığım yumurta yağını sürerek toparladım biraz şimdi de bir sürü kabarcık komedon var onun için uygun fiyatlı ne önerirsiniz acaba
Yani cilt bariyeri düzelmediyse komedon temizliği agresif bir işlem olduğundan sürece zarar verecektir. Bence siz yine de yakın bir eczaneden bepanten onarıcı bakım kremi alın ince bir tabaka olarak uygulayın cildinize, sonrasında enzim peeling ya da glikolik asit içeren ürünlere yönelebilirsiniz temizlik için, tabi akşam bakımı olarak, çünkü gündüz yaz mevsimi sebepli uvb maruziyeti çok yüksek, leke oluşabilir cildimizde ve bu kalıcı olur, gündüz sadece güneş kremi ve onarıcı bakım önerebilirim.
Çok teşekkür ederim çok sağolun
Canım ya, hemen moralini bozma! 😔 Cildine bu kadar sert davranmak bazen işleri daha da kötüleştirebilir. Şimdi sakin ol ve önce cildini rahatlatmaya odaklan. Çok nazik bir temizleyici kullan, ardından yatıştırıcı bir tonik ve nemlendiriciyle güzelce nemlendir. 💧 Cildinin bariyerini onarmak için beklemen lazım. Haftada birkaç kez BHA içeren bir ürünle siyah noktalarını nazikçe hedefleyebilirsin ama şimdilik bırak biraz iyileşsin. Bol su içip güneşe de dikkat etmeyi unutma! Kendine iyi bak bebeğim. ✨💖
Cevap
2Cevap
Komedonlar için glikolik asit ve salisilik asit içeren ürünler tercih edebilirsin
Komedonlari güzellik merkezlerinde bir aletle temzliyrlsr sende yapblirsn
Araştırmam lazım
Yüze insan kese neden sürer ki.
makyaj
😂😂
Dokunma bi kaç gün
Zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?