5-6 yıldır hiç keselenmedim, koltuk altımda da orta derece kararma var, iyi gelir mi
9 sa
5-6 yıldır hiç keselenmedim, koltuk altımda da orta derece kararma var, iyi gelir mi
Cevap
10Cevap
Ay ben bir kere yaptım meraktan sjdjjs hep tahriş oldu kararma falan yok deodorant sıkınca felaket yanıyor
Emerek beyazlatim shshabsbabs. Saka maka bi yanada kese ile alakali degil. Yas iperleyince zatwn karariyor. Ora hava da almayan bir bolge.
Yaşım ileri değil ki ağda çok tahriş ediyor her defasında kanayıp kızarıyor hemde ölü deri var dediğim gibi
Agda sadwce tahrisi degil birde sicak sgda da kararma yapar.. yasin ilerleyince derken. Yaslilik demiyorum 18 sonrasi cocukluk bitince yavas yavas basliyor. Muhtemelen beyaz tenlide degilsindir.
Her agda da kanayip kizariyor mu. Sende kese diyosun ne kesesi ya. Sanki kirden kararmis gib8. Bosuna mi emerek beyazlatirim dedim. Bunu deme sebebim zaten keseden kaynaklanmadig8ni vurgulamak icin dedim. Yani hijyeniktir kol altin manasinda.
Evet her agdada kızarıyor beyaz tenliyim o yüzden kararma belli ediyor kendini
Tamamda agdayi yanlis uyguluyorsun. O kizarma zaten kararmaya sebeb oluyo
Agda neden yapiyosun ki
2 dk gizliden cikim mi kaydet beni burdan cok zahmetli ya iletisim kurma
Evet ya beceremiyorum çok cekistiyorum ve çok tahriş oluyor bundan dolayı mıdır
Tabiki cok etkisi var onun. Cilt surekli tahris oluyor kilcal damarlara kan doluyor kizariyor bunlar illaki deride leke birakir busekilde tekrarlanaraj artiyor sorun.
Agda hem o aciya ne gerek var. Hem kil gozenekleri aciliyor. Sonra cildin gevsiyo sarkiyo deri.
Nasıl geçirebilirim en etkili herkes farklı bir şey öneriyor
Kusursuz olsun diye kalici kusurlar cikariyorsunuz. Yazik degilmi ya size allah askina. Allah bilir de miss gib8dir kol altin.
Bak sikmdi herkes bisey oneriyor lakin bunun anatomisine inmen lazim. Genetigine. Simdi bu kararma bazilarinda zaten genetik. Bazilarinda ise. Yanlis mudahaleler sonucu kararma hizlanip yogunlasiyor
Iki dk gizliden cikimde kaydet beni burasi cidewn ugrastiriyo. Yazdigini gormek icin yenilemem gerekiyor. ywnileyince yorumu aramam gerekiyor shshshdhshajs
kararmanın olmasının sebebi kesesizlik değildir insulin direncindir
Keselenmeden olur mu ua
her gün degil maximum ayda bir
Kararma değil pislik tabakasıdır o. Hamama git
Hahshshshs
Iyyyyyyyyy kanka keselen artık neyi bekliyon
Keselenicem
İyi gelir
evettt tabiki
ter çıkar
Uygulanır
Piss :)
Senden beyazım @wk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hoş geldin! 🥰 Koltuk altı gibi hassas bölgelere kese yaparken çok dikkatli olmak lazım biliyor musun? Deriyi tahriş etmeden, nazik hareketlerle, çok hafifçe deneyebilirsin. Haftada bir kez, yavaşça ölü deriyi atmak kararmaya iyi gelebilir. Sonrasında da iyi bir nemlendiriciyle cildini beslemeyi unutma ki pürüzsüz ve ışıl ışıl görünsün! ✨ Kendine iyi bak, öpüyorum! 💖