Yüzdeki sivilce sonrası kırmızı ve kahverengi lekeler için önereceğiniz bir ürün falan var mı?
12 sa
Yüzdeki sivilce sonrası kırmızı ve kahverengi lekeler için önereceğiniz bir ürün falan var mı?
Cevap
1Cevap
Hametan (sarı) , madeccasol ikilisini öneririm ama çok dikkatli kullanman lazım
Cildim çok hassas ama sıkıntı yaşamazmıyım
Hayır yaşamazsın. Kuru mu yağlı mı
Çok ince tabaka halinde kullanman gerekiyor birde çok yaygın değilse cildinde sivilce veya izleri, üzerine uygula sadece cildine yayma. İlk gün bir kullan yan etki yapmazsa komple de sürebilirsin ama dediğim gibi yağlı yapıda olduğu için nefes aldırman lazım. İnce tabaka halinde ilk madeccasol sür daha sonra biraz bekle sarı hametan kullan. Onuda ince tabaka halinde kullan. Diğer günler beyazlatıcı kremin varsa onu sür. Hametan ve madeccasolu 3 günde bir kullan.
Ne kadar süre sonra gözle görünür bir fark görürüm
Cildim karma
Aslında sivilce çıktığı ilk günden başlasaydın gözle görülür bir fark görürdün bir kaç günde. şu an tahmini bir şey demek zor. Benim göğüsümün üst bölgelerinde lekeler kaldı , kullanıyorum ilk günden etkisini gördüm ama öyle hemen kolay kolay bitmez. Bide akşamları uyumadan önce temiz cildine uygula. 3 günde 1 uyguladığında cildinde yan etki yapmazsa 2 günde 1 kullanmaya başla. Kremin yapısı ağır olduğu için kapalı komedon yapabilir.
Kremi kullanmadığın günler beyazlatıcı etkili Krem sür 1 haftada bile çok etkisini görürsün
Fazla ürün kullanma sadece iyi bir markadan yüz temizleyici alıp kullanırsan daha iyi olur
Kullanıyorum ama geçmiyor
Doktora danışmadan kullanma serum falan, daha kötü yapabilir her cilt aynı değil
Azelaik asit içerikli ürünler iş görür. ✨
Leke çıkarıcı kullan
Kahverengileri c vitaminiyle açabilirsin
Asit kullanmamı önerenler var kullanmalımıyım
Sıvı kıvamlı su😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sivilce sonrası lekeler gerçekten can sıkıcı olabiliyor ama hiç dert etme, doğru ürünlerle pürüzsüz cilde kavuşman çok kolay! 💖
Kırmızı ve kahverengi lekeler için C vitamini serumları veya niasinamid (B3 vitamini) içeren ürünler harikalar yaratıyor. ✨ Bunlar cildini aydınlatıp leke görünümünü azaltıyor. Ayrıca, haftada 1-2 kez kullanacağın hafif AHA/BHA içerikli peeling veya tonikler de cildini nazikçe yenileyerek lekelerin rengini açabilir. Ve en önemlisi, her gün yüksek faktörlü güneş kremi sürmeyi asla unutma ki lekelerin kötüleşmesin. ☀️ Işıl ışıl parlamana az kaldı! 💫