Bu yaz öğretmenlik yapacağım yaz okulunda bir buçuk ay havanın en en dip sıcak noktası zamanı 2 ve 5 arası eve 15 dakika uzaklıkta oraya minibüs veya otobüs yok, arabam da yok, babam da arabasını vermiyor, eşek gibi yürüyeceğim yani apartman kenarından gölgelerden yürümeye çalışsam da caddeye çıkmam lazım ve bizim buradan her yer inşaat, üç apartman sonrası kenarları kapalı inşaat, yol kenarında yine güneşin altına geçiyorum mecbur. Roza var, ameliyat oldum burnumdan üç sene oldu ama doktorum cilt hassaslaşıyor, dörtten önce güneşe asla çıkma dedi. Güneşe alerjim de var, beyaz tenliyim, kararmak istemiyorum, hemen kızarıyorum, lekeleniyorum, çil çıkıyor, kendimi nasıl koruyabilirim? Şapka aldım, maalesef sevmiyorum, kapalıyken hoş durmuyor ama mecbur takacağım. Sebamed ve Dermokil güneş kremi kullanıyorum, burnumun üstü çillenmemesi için ne yapmalıyım, bana öneri verebilir misiniz? Cildim çok hassas, feracenin içine askılı giysem de kollarım yanıyor, direkt yüzüm ve ellerimin kararmaması için öneriniz var mı, günde 15 dakika maruz kalacağım kesin.
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaz okulu ve güneşin en tepede olduğu saatler zorlayıcı olabilir ama cildini korumak için harika çözümlerimiz var! ☀️💕 Öncelikle, güneş kremini bolca ve doğru uygulamak çok önemli. Sadece yüzüne değil, ellerine de yüksek faktörlü, geniş spektrumlu, mineral filtreli bir güneş kremi kullanmalısın. Özellikle burnun için minik bir ekstra kat sürebilirsin! 😉
Geniş kenarlı bir şapka ve UV filtreli büyük güneş gözlükleri yüzünü süper korur. Ferace altına ince, uzun kollu, nefes alan bir bluz kollarını da rahatlatır. Hassas cildin için düzenli koruma şart! Özgüvenin hep parlasın! ✨💅