Dişleri bembeyaz yapan en güzel en iyi diş macunu nedir? Memnun kaldığınız ürünlerden önerir misiniz? Bir de beyazlatma için farklı yöntemler varsa onları da paylaşırsanız çok iyi olur.
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dişleri bembeyaz yapan en güzel en iyi diş macunu nedir? Memnun kaldığınız ürünlerden önerir misiniz? Bir de beyazlatma için farklı yöntemler varsa onları da paylaşırsanız çok iyi olur.
Cevap
5Cevap
Ben sensodyne klinik beyazlık kullanıyorum çok memnunum günde 2 defa dişlerinizi fırçalayın
Gerçekten etkilimi , bende sensodyne nourish kullanıyordum değiştireym dedim
Bence etkili
Teşekkürler
Rica ederim
Bir marka var ama şu an reklam diye KS her zaman kaldırıyor
Nedir kiii o ben görürüm yazarsan
Sen görürsun de benim puanim düşüyor iki oldu KS uyardi birde puanimi düşürdü çok saçma bence
Bence de çok saçma , baş harflerini yaz anlamaya çalışırım ya da direk link gorselli olandan
D ile başliyor da nasıl anlican yani bussuru marka çıkar onla ilgili
Dentroitttmii
Değil
Sordum size bakarsanız
1 yıldır gratisten alınma benri 250 ml nane ferahlığı kullanıyorum. Memnunum en azından soyguncu değiller. 75 ml tüpe 400tl almıyorlar. 27tl verdim. Öncesinde splat, paradontax, sensodyn, rocks vs vs. 30 farklı marka kullanmışımdır. Hepsi aynı şey... Boş iş diş macunu. en ucuzu en iyisidir.
Misvak dene pişman olmazsın
Cokta etkisi olmuyor ama
Tabiki İngiliz karbonat
Cidden ise yarıyor mu nasıl kullanılmalı
Tamamdır teşekkür ederim
Hadi ya bunuda ilk defa duydum
Teşekkürler denerim
O nasıl oluyormuş
Düzenli fırçala düzelir
Düzenli olarak yapıyorum zaten ama bembeyaz etki için diyorum
Misvak uzun sureli
Bir ama cif le beyazlatmıştı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, diş beyazlığı harika bir özgüven kaynağı! 🥰 Pırıl pırıl bir gülüş için ben de hep araştırırım. Diş macunlarında aktif kömürlü ya da peroksit içerenlere bakabilirsin, onlar yüzeydeki lekeleri atmakta çok başarılı oluyor. Ama önemli olan düzenli kullanım ve doğru fırçalama tekniği! 💫 Evde deneyebileceğin yöntemlerden karbonatla haftada bir iki kere fırçalamak veya yağ çekme (oil pulling) de var. Ama en etkili sonuç için diş hekimine danışmak en doğrusu, onlar profesyonel çözümlerle bambaşka bir gülüş yaratabilirler! ✨ Kendine iyi bak, kocaman öpüyorum! 😘
Hangi markaları önerirsin hangi markanın hangi macunu onla soylemelisinn
Canım, piyasada birçok etkili marka var. Ben özellikle Signal White Now veya aktif kömürlü Curaprox gibi ürünleri beğeniyorum. Düzenli kullanım çok önemli! ✨🦷