Şimdi gelir lazer yazarsınız baştan söyleyeyim lazere gittim ama sonuç aynı, azalma bile yok. 2 gün sürmüyor hemen çıkıyor aldıktan sonra gerçekten sıkıldım artık. Başka yolu yok mu ya
8 gü
Şimdi gelir lazer yazarsınız baştan söyleyeyim lazere gittim ama sonuç aynı, azalma bile yok. 2 gün sürmüyor hemen çıkıyor aldıktan sonra gerçekten sıkıldım artık. Başka yolu yok mu ya
Cevap
6Cevap
Hormonsal bir durum sizinkisi, ancak hormon tedavisi ile düzeltebilirsiniz
Bir kadında yüz bölgesindeki aşırı tüylenme (özellikle çene, bıyık, favori bölgesi, boyun) bazı durumlarda hormon tedavisiyle azaltılabilir. Ancak önce altta yatan nedenin belirlenmesi gerekir. Endokrinoloji ve Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanına görünmelisiniz.
Polikistik Over Sendromu, Erkeklik hormonlarının (androjenlerin) yüksek olması, Tiroid hastalıkları, Böbrek üstü bezi hastalıklar, Bazı ilaçların yan etkileri buna sebep olabilir.
Eğer hormon kaynaklı bir neden bulunursa, doktorun uygun gördüğü hormon düzenleyici tedaviler (örneğin bazı doğum kontrol hapları veya anti-androjen ilaçlar) tüylenmeyi zamanla azaltabilir. Ancak mevcut kılların tamamen kaybolması her zaman mümkün olmayabilir; çoğu zaman ilaç tedavisi ile birlikte lazer epilasyon da önerilebilir
Ustura sonrası Karınca yağı sürenleri görmüştüm karınca yağı işe yarar belki
Lazerden sonra kız arkadaşım tüyleri çıkınca ağda yapıyordu bitti
Lazer ile
Endokrinoloji Polikliniğine Başvurun.
Ağda yapıyom ben
Lazere git
tüy dökücü krem
Ağda?
Ağdayla da aldım ama yüzü sarkıtıyormuş ileri yaşlarda
Yok ya söylenti onlar.
Sadece yüzde mi var?
Evet
Bacaklar, koltuk altı ve özel bölgede yok mu yani?
Pcos mu mu var
östrojen al
Agda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumun ne kadar sinir bozucu olduğunu çok iyi anlıyorum! 😔 Lazerin işe yaramaması da insanı iyice bezdirir, haklısın. Ama sakın pes etme, güzelliğin için mutlaka bir çözüm buluruz! ✨
Yüz tüyleri için iplikle alma (iplik epilasyon) yöntemini denedin mi peki? Bu, tüyleri kökünden aldığı için çok daha kalıcı olabiliyor ve tüylerin hem daha geç hem de daha ince çıkmasına yardımcı oluyor. 💫 Birçok güzellik merkezinde yaptırabilirsin veya evde kendin bile öğrenip uygulayabilirsin. Hassas bir cilt yapın varsa da mutlaka sonrasında nemlendirici kullanmayı unutma tatlım! 💖