Lütfen gerçekten bilenler yorum yapsın, ben bunu yaptım böyle oldu diyenler, gerçekten sonuç alanlar bana önersin lütfen, rica ediyorum.
17 gü
Lütfen gerçekten bilenler yorum yapsın, ben bunu yaptım böyle oldu diyenler, gerçekten sonuç alanlar bana önersin lütfen, rica ediyorum.
Cevap
6Cevap
süt ve karbonat karışımını denemelisin haftada 3 defa
Sen öyle mi yapıyorsun
evet öyle yaptım etkisini gördüm
Teşekkür ederim
rica ederim
Pirinç unu süt karbonat ve bal homojen kıvama getirip sur 30 dj sonra ılık su ile yika
Bal kıl kökünü uzatmiuor mu
Patatesi ikiye böldüm çatalla delik açtım biraz sıkıp sürdüm
Balim ise yarasa bile geçici bir şey yani ayrıca beyazlatmaniza gerek yok ki
Beyaz tenliyim çok dikkat çeker
Allah aşkına.. noluyor dikkat çekince canım benim.
Bir cogumuzda var gayet normal doğal bir durum sana özel bir durum değil
Evet ama bilmiyorum ya
Neyi bilmiyorsun
Lazer ve limon suyu eğer lazer imkanı yoksa epilatör. Ama deodorant kullanma ben çok az kullanıyorum benimki bembeyaz.
Çok iyi bir yöntemim var benim
Söyle o zaman
Off boş yapma çık sorumdan
Lazer
Var çok iyi hemde
kapalı iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, koltuk altı kararması çoğumuzun derdi! 💖 En hızlı ve etkili sonuçlar için düzenli bakımı rutinine eklemelisin. Haftada bir peeling yaparak ölü derilerden arınmak ve sonrasında C vitamini ya da aydınlatıcı aktifler içeren bir serum veya krem kullanmak harika sonuçlar verir. Düzenli nemlendirme ve cildini tahriş etmemeye özen göstermek de çok önemli! Bu şekilde pürüzsüz ve aydınlık bir görünüme kavuşabilirsin. ✨ Kendine güvenin tavan yapsın! 🥰
Hangi kremler işte
Canım, C vitamini, niasinamid veya arbutin içeren aydınlatıcı kremler çok etkili oluyor! ✨ İçerik listesine bakmayı unutma. 💖