Canım benim, Marvis'in bu serisini ben de çok duydum! ✨ Özellikle beyazlatıcı etkili diş macunları bazen daha yoğun olabiliyor, bu yüzden bazı sayfaların günlük kullanım için dikkatli olun demesi normal. En sağlıklısı, diş hekimine danışmak olur canım, o senin diş yapına göre en doğru bilgiyi verir. Fiyatı için de online sitelere bakmanı öneririm, orada farklı seçenekler bulabilirsin. Bence doğru kullanıldığında işe yaradığını söyleyen çok kişi var, kendine dikkat et! 😉🦷
Ben kullanıyorum 1-2 haftada 1 kez, dişlerim zaten yeterince beyaz ama dişe karşı hassas olduğum için kullanıyorum ben. Benim aldığım sayfada da her gün kullanılmayacağına dair yorumlar vardı, bende pek ihtiyaç duymadığım için her gün kullanmıyorum.
Ben bunu bir ara kullandım sürekli gunde 2 kez sonra dişim hasdaslaştı soguga karşı sızlama oluyordu tatli bir şey yedigimde keskin bir ağrı vuruyordu o yuzden bıraktım ve hassasiyet için sensodyne geçtim şimdi daha iyi demek o yuzden benim dişlerim öyle oldu
İki gunde dişlerimi bembeyaz yaptığı, diş kapanış bozukluğumu ve dış sekillerimi düzeltti, diş eti problemini yok etti ve 20 lik dişimin sorunsuz çıkmasını sağladı, çok memnun kaldım sadece 2 gün, 6 fircalama ile oldu
En İyi Cevaplar