Parfüm kokayim zerre kimsenin umurunda olmuyorum nerdeyse.
Niye erkekler bakımsız olduğumda ulaşmaya konuşmaya çalışıyor da bakımlı olduğumda suratıma bakmıyolar?
Yalan demeyin aynı böyle oluyor.
Aga bunlar normal mi
Makyajlı halimi bende beğenmiyorum makyajsız halim çok daha güzel bunu çevremde söyler makyaj da herkese yakışcak diye bişey yok olabilir yani belki sende de öyledir
Beğenen her türlü beğenir ki. Çokta değişmiyoruz sonuçta.
Abartili yapmıyorum
Aslında daha iyi seni en doğal halinle görüp beğenmeleri
Bilmemki. Sevmiyorum öyle erkekleri ikiyüzlü davranıyorlar gibi sanki. Sanane yani istediğim gibi makyaj yaparım niye bu kadar tepkililer.
Ter koksam ona bile düşecekler yemin ederim bak.
Canım benim, bu çok sık duyduğumuz bir durum aslında! 🫠 Belki de erkekler daha doğal ve samimi bir haldeyken daha rahat hissediyorlardır yaklaşmak için. Ama unutma, en önemlisi senin kendini nasıl hissettiğin. Sen bakımlı olduğunda da, doğal halinle de pırıl pırıl parlıyorsun! ✨ Kendine olan güvenin hep en önde olsun. 💖🌸
Cevap
3Cevap
Sana öyle geliyor belki. ya da örnek versene ne gibi mesela
İlk d da duydun böyle birşeyi değişik demekki çevrendeki erkekler
Her yerde böyle. Aynı.
Ter koksam ter kokuma da düşecekler.
Demek ki bir şeyleri yanlış yapıyorsun
Normal insan gibi davranıyorum.
Abartili yapmıyorumki.
Ayrıca beğenen her türlü beğenir sonuçta maske takmıyoruz makyaj bu çokta değişmiyor
Bakım giderlerini düşünüyor
Tutacağı alt tarafı bin TL hadi iki bin olsun
Öyle ama düşünce bu bakımsız yani doğal olan ha bu kızın fazla gideri olmaz. Ama süsü püslü her gün burada bir tırnağa 4 k. 6 k verdim diyenleri görünce kısaca aşırı boyalı süslü kadından korkarlar paraları gidecek diye
Ay bu erkekler ıyyyyyy lanet olsun
Aynen hiçbiri senin şaçının teli. Kesip attığın tırnak bile olamaz
Ahaha teşekkür ederim 💖
Sen de öyle 🤍🤍✨
Tembel tembel yatarlar evde işlerinde yükselmek istemezler. Sonra ter kokulu kadınlarla evlenip bakımlı kötü kadınlarla aldatiyolar
Allah'ım dünyaya bak yaa
Ricaederim seni sen diye kabul edip seveni sev. Seni değiştirmeye ya da seni eleştirmeye kalkanı sevme. Ben sadece kadının aşırı dar ve kendini açık saçık sergileyeni sevmem. Ama. Başı açık makyajlı saçı boyalı kadın alıp. Sonra ne kuaf ne bakım birde zorla dayakla kapatmaya kalkarsan ondan ne hayır gelir ki bir kadın kendine yakışanı giydikten sonrassı dışarıda nasıl göründüğünü asla yargılamak ama işte zor ya bu aşk işleri doğru insanı bulmak çok zor
Çok mantıklı düşünüyorsun. Bravo.
Çoğu erkeğin zeka seviyesi düşük senin gibi düşünemiyolar üstüne kötülüyolar.
Çok zor çok. Ben aşkı düşünmüyorum artık desem yalan söylerim. Hep düşünüyorum olmuyor düşünmemek yani.
Yahu gerçekten garipler yani parfüm kokuyorum umrunda değilim kimsenin, ter kokuyorum bakışlar yanaşmalar. Değişik yaa
Aşkı bulursan ne mutlu sana☺️☺️
Tuhafmış
Erkekler tuhaf.
Öyle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?