Neden sürekli soyulacak kadar kuru, ne yapmam lazım? Nemlendirsem de olmuyor, hangi vitamin eksikliğinde oluyor acaba, o yüzden mi?
13 gü
Çinko kansızlığın çok vardır göz altı morardı deride değişiklik bembeyaz ten vede dudaklarda çatlama döküntü gibi
Demir ve d vitamini almaya başladım 1 haftadır kullanıyorum demirin ne zaman işe yaradığını hissederim acaba değerim çok düştüktü, bu arada sadece kuruluk egzama sorunum var saydıklrınuzdan
Egzamamı ooo döküntü ve kızarmalar alerjik reaksiyon gibidir kaşımamaya dikkat et ve doktorun verdiği ilaç vs merhem saatinde sürmeye almaya devam her şey düzelir bide beslenmeleri dikkat etmelisin egzama ise sıkıntılı olsada dikkat etmen gerek yumuşatıcı fazla deodorant kokulu şeylerden uzak dur kıyafetlerinide sürekli yıka iyiler temiz ol kurtulursun en ufak tozdan bile etkilenirsin o kadar ciddi bişi
Evett kronik bende maalesef kremlerimi düzenli kullanıyorum çok şükür görünürde bi döküntü olmuyor ama saç diplerim için çare bulamıyorum çok kuru işte bir de dudaklarım..
Badem li şampuanlar avakadolu gibi şeyler kulan nemlensin mesela zeytinyagı haftada 2 kere yap dikkat et ama bitlere aman özellikle Hindistan cevizi yağı harika dene yazarsın bana farkını görürsün
Teşekkür ederimm💖💖
Rica
Canım benim, dudak kuruluğu bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 💖 B vitamini, özellikle B2 eksikliği ve demir eksikliği dudak kuruluğu yapabilir evet. Ama sadece o da değil, yeterince su içmemek, rüzgar, güneş veya kullandığın bazı ürünler de etkileyebilir.
Nemlendirsen bile, içeriği güçlü olmayan veya SPF içermeyen ürünler yeterli gelmeyebilir. Bir doktora danışıp vitamin değerlerine baktırman en sağlıklısı olacaktır. Bol su içmeyi ve gece yatmadan önce dudaklarına yoğun bir nemlendirici sürmeyi unutma! ✨
Cevap
2Cevap
Yoğun nemlendirici kullan geçer aslında
Susuzluk ve hava değişimi de etkendir. Nemlendirici krem sürerek iyileşme sürecini hızlandırabilirsin.
Teşekkürlerr
Ne demekk
Az su içtiğin için de olabilir
onu düşünüp içtiğim zamnlarda düzelmiyordu ama ya bilemedim
onun nedeni bakteriler nem değil.
Teşekkür ederimm
blistex kullan bana dua edersin
Bakayımm teşekkürler💖
Susuzluktannn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar