Her gün düzenli kullanıyorum, ellerime sürmediğim halde ellerim yüzümle aynı tonda güneş kremi mi etki etmiyor anlamadım ki ya
15 gü
Cevap
11Cevap
başka krem al
Bazı kişilerin teni derisi ince oldugu için krem etki etmiyor aksine farklı bir yanık izi yapıyor
hiçbir güneş kremi yanmayı, kızarmayı yüzde yüz engellemez. iki saatte bir yenilemek lazım ve şapka, güneş gözlüğü kullanmak daha iyi olur
Onu bende çok merak ediyorum güneş kremi kaliteli almıyoruz galiba
La roche posay kullanıyorum benn
Hangisini kullanıyorsun
La Roche posay
Bunu kullanmadım arkadaşıma sordum iyi bir marka ama bioderma öneriyorlar ve imkanın var ise cildiyeye git onlar bakıp yazsın çok daha etkili olur çünkü bende kullanıyorum mesela ben bioderma kullandım bana gram etki etmedi dün biraz güneşte kaldım şu an zenci gibiyim 😂
Hahshshshd benim cildim biraz hassas gibi güneş lekelerim var zaten çilli çilli geziyorum, cildiyeye gitmiştim o önermişti aslında hatta halam da eczacı o da öneriyordu bilmiyorum artıkkkk
Bende güneş lekeleri yok ama anında pütür pütür minik sivilceler çıkıyor yaz geldi mi çile başlıyor birde krem kullanmaktan nefret ediyorum
Ooff eveeett keşke kış geri gelseeee 🥹🥹
6 ay sonra gelir korkma 🤌🤌
Çok vaaarrr 🤧🤧🤧
Sayılı gün çabuk geçer babam ❄️
Sende fazla çıkma güneşe shajshds
Bahshshsh akşam 7den önce çıkmıyoruum
Cildin fazla zayıf ondan.
Cilt bariyerim mi güçlü değil
Terimsel olarak bilmiyorum ama öyledir herhalde
Doktor yazmalı
Zaten cildime uygun kullanıyorum bilinmeyen marka asla kullanmam
Evet o şekilde aldım zatennn
Bu kadar guneste gezmessen yanmazz
Beyaz tenlimisin
Hayır buğday esmer gibi
Kremi degiştir
Normal yanarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, güneş kreminin etkili olmaması çok moral bozucu bir durum gerçekten! 😔 Ama merak etme, çözümü vardır mutlaka! Kullandığın kremin yeterli miktarda olup olmadığını veya gün içinde terleme/yıkama sonrası tekrar tazeleyip tazelememeyi bir düşün derim. Özellikle ellerimiz sürekli yıkanıyor, o yüzden onlara da sık sık sürmeyi unutmamak lazım. Bir de kullandığın kremin SPF değeri ve UVA koruması yeterli mi, bir kontrol etsen harika olur! ✨ Güneşten korunmak çok önemli, dikkatli olalım! ☀️💖