yağlı ve akneye eğilimli cildim. lekelerin hepsi komedonlardan kalma, iltihaplı sivilcem hiç olmadı. deneyip iyi sonuç aldığınız şeyler var mı?

yağlı ve akneye eğilimli cildim. lekelerin hepsi komedonlardan kalma, iltihaplı sivilcem hiç olmadı. deneyip iyi sonuç aldığınız şeyler var mı?

Yağlı ve akneye eğilimli ciltte hem aktif sivilceyi hem de komedon ve lekeleri birlikte kontrol etmek gerekir Düzenli bakım olursa genelde belirgin düzelme olur ama sabır ister çünkü cilt yenilenmesi zaman alır. Sabah nazik bir jel temizleyici kullanıp ardından niasinamid ya da hafif bir serum sürebilirsin Sonrasında mutlaka yağsız bir nemlendirici ve güneş kremi önemli Çünkü güneş lekeleri koyulaştırabiliyor.
Akşam ise salisilik asit ya da adapalen gibi içerikler komedon ve siyah noktalara yardımcı olabilir Retinoid içerikler gözenekleri temizleyip zamanla lekeleri de azaltır ama başlangıçta hafif kuruluk yapabilir.
Canım benim, fotoğraflarını gördüm! Yağlı ve akneye eğilimli ciltlerle başa çıkmak bazen zorlayıcı olabiliyor ama hiç moralini bozma, çözümü var! 💖 Komedon lekeleri için salisilik asit içeren bir temizleyici veya tonik harikalar yaratır. Hem gözenekleri temizler hem de yağ dengelemesine yardımcı olur. Sonrasında niasinamid içeren bir serum lekelerin rengini açar ve cildini yeniler. Unutma, nemlendirme ve güneş koruması da çok önemli! Düzenli kullanım ve sabırla pırıl pırıl bir cildin olacak. ✨🌸
Cevap
4Cevap
Cildiye doktoruna gidiniz
Reis az daha zoom yapar mısın
Kotuynus
Cildiyeye git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?