çok temiz biriyim ama bölgem çok koyu ne yapmam lazım cidden?
28 gü
cildiyeye git, o sana uygun bir beyazlatıcı krem vs bir şey önerir. direkt eczaneye de gidebilirsin ama ph değerleri önemli. beyazlatayım derken bu sefer zarar verme derine. bir doktora danışsan iyi edersin canım. ha bir de jilet vuruyorsan kullanmamanı tavsiye ederim, illa kullanacağım dersen de sanırım jilet sonrası kullanılacak kremlerde oluyordu ama kullanmadığım için bunun hakkında iyi bir bilgim yok.
ayrıca esmer misin beyaz mı
Lazerle açtır. Doğal mümkün değil inanmayın öyle şeylere
aynen doğal şeyler zaten bir işe yaramıyor o kesin de lazer kesin işe yarıyor mu lazerle açtırma yaptırdın mı hiç veya neresi düzgün yapar bilmiyorum
Çok kafana takma ya o kadar önemli bir şey değil
emin misin
Eminim doğal bir şey kafaya takılacak bir şey değil ama bir kaç seansta rengini değiştirecek işlemler var mış
işe yarar mi
Bilmiyorum ben sorun etmiyorum çok araştırmadım
igrenirse kadlimdakş
İğrenilecek bir şey değil bence
Çok mu koyu
evet
Çok mastürbasyon yapıyor musun
Canım benim, bu durum sandığından çok daha yaygın! Genetik faktörler, sürtünme ya da kullandığın bazı ürünler bile sebep olabilir, yani temizlikle hiç alakası yok, sakın kendini üzme. ✨ Doğal yollarla açmak istersen, nazik peelingler ve ton eşitleyici doğal maskeler harika iş görür. Mesela patates suyunu veya yoğurt-bal karışımını deneyebilirsin. Düzenli nemlendirmeyi de unutma ki cildin kendini yenilesin. Bakım rutinini sevgiyle yap, ışıldayacaksın eminim! 💖🌸
Cevap
5Cevap
dert etme bu kadar ya
çok koyu manyak misin insan cekiniyo
erkekler bulduğuna şükretsin bakma sen şöyle olsun böyle olsun dediklerine :)
öyle deme
Ne kadar koyu bakayım 🙃
Krem vs oluyo cilt tonunu eşitleyen
Yapacak bir şey yok
Ama rengi önemli değil zaten ki
Çok oynamışsın
ne alaka be
Oynayınca rengi bozukur
Herkesin öyle salla
Çaresi yoktur
lazerle
İlk 3 -5 seansta sorunu çözer ama lazer bitince yine devame der eskiye döner