şu an sadece nemlendiriyorum yüzümü ve akşam da imex kullanıyorum, eskisi gibi değil geçti ama çok geç gecikiyor ne yapayım
1 ay
Kıl kökü iltihabı (folikülit) ve sivilce izlerinin geç iyileşmesinin nedeni genellikle enfeksiyonun derinliği, cilt bariyerinin zayıflığı ve iz bırakma eğilimiyle ilgilidir. Imex krem (antibiyotik içerikli) ve nemlendirici tek başına çoğu zaman yeterli değildir; ek tedavi ve düzenli bakım gerekir.
Bakim nasıl yapicam
Aşırı yok ki ben takıntı yapıyorum 5 ve 6 tane falan var çok eliyorum ondan mı mikrop falan kapıyor yayılıyor
Canım benim, sivilce ve izleri bazen sabır istiyor, seni çok iyi anlıyorum! 💕 Imex iltihaplara iyi gelse de, izler için cildinin yenilenmeye ihtiyacı var. Rutinine nazik bir peeling veya leke karşıtı serum eklemeyi düşünebilirsin. Özellikle güneş kremi kullanmak izlerin koyulaşmasını engeller, asla atlama! ☀️ Cildine iyi bakmaya devam et, ışıl ışıl olacaksın! ✨💖
Cevap
3Cevap
Şeyinde faydası oluyor aloe veralı duş sabunu al deriyi çok güzel yumuşatıyor
Güzelse işe yararsa alırım
Al artı biraz acıtıcak ama bayağı etkili bi şey daha var turşu suyu ve sirke karışımı canını çok yakar ama iyileşmeni acayip hızlandırır
Al artı kremi ne demek istiyorsun
Sirke de çok yakıyor
Sabunu al Artı olarak demek istedim yakıyor sirke ama cidden faydası var özellikle dediğim karışımı muhakkak yap teşekkür edersin başından aşağı dökmede pamukla narin narin uygula
Detaylı anlatirmisin karışımı nasıl yapicam
Sende de var mı bu ilet şey
Bi çay bardağı turşu suyu bi çay bardağı elma sirkesini karıştır güzelce pamukla da uygula
Deniyicem daha kötü olursa diye korkuyorum sen denedin mi
Denedim pamukla yaparsan kolay kolay bir şey olmaz
istersen krem linkleri atim
En etkili hangisi ve geçirsin lütfen
Atim sende burdan link at dm atma
Kanka çok etkiliyse sana zahmet bana da link atabilir misin
Ciddiyete git bence benim uzmanlık alanım degil
Gitim iki aylık tedavi süreci oldu geçti ama tekrar çıktı
Tekrar git bence aynısı olursa belki farklı tedavi uygularlar
Aşırı yok ki ben takıntı yapıyorum 5 ve 6 tane falan var çok eliyorum ondan mı mikrop falan kapıyor yayılıyor
Olabilir yas kacti bu arada
Sayfamı ekle istersen sana anlatayim
Yaş 21
Sayfama geirmisin
Ne için
Yaz cunku sana yardımcı olucambe
Burdan yazsan ne olur ki
Uzmanlık alanım değil diyorsun ya
Burdan ol. az o yuzden dedim
Tamam
Ekledim yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?