bacaklarıma 3 kere kullandım ve hafif kızarıklık ayrıca kaşıntı oluyor ve peelingi yaparken yanma oluyor buna rağmen kullanmaya devam etmeli miyim
17 gü
bacaklarıma 3 kere kullandım ve hafif kızarıklık ayrıca kaşıntı oluyor ve peelingi yaparken yanma oluyor buna rağmen kullanmaya devam etmeli miyim
vücut peelingi içindeki tanecikler nedeniyle cildi tahriş edip deriyi kaldırabilir. ya sert yapmayacaksınız ya da hiç yapmayacaksınız. kaşıntı yaptıysa büyük ihtimalle dediğim nedenden ve cildinizin hassasiyetinden olmuş. doğal malzemelerle vücut peelingi yapımları var. birde onu deneyiniz. aynı şekilde kaşıntı tahriş olursa problem cilt hassasiyetiniz demketir.
ve hayır devam etmeyin.
Canım benim, sakın devam etme! 😱 Bacaklarındaki kızarıklık, kaşıntı ve yanma cildinin bu ürüne tepki verdiğini gösteriyor, belki de içeriğindeki bir şeye alerjin var. Hemen kullanmayı bırakmalısın ki cildin daha fazla yıpranmasın. 🌸 Cildini sakinleştirmeyi dene. İleride daha nazik, doğal içerikli bir peeling deneyebilirsin. Unutma, önce sağlığın ve güzelliğin! 💕
Cevap
4Cevap
Sonrasında nemlendirmek lazım.
Ve alerji mi yapıyor onu anlaman lazım
İçindeki bi şeye alerjin olabilir bence bırak yan etki yapmis
Bi zaman sonra yapmaz merak etme
emin misin ki
Peeling ne oluyo tam olarak
Hayır tabii ki
Bence ara ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?