Cildim eskiden kuruyken kendi kendine karma oldu. Çok canımı sıkıyor bu durum, uygun cilt ürünleri bulamıyorum
17 gü
Cildim eskiden kuruyken kendi kendine karma oldu. Çok canımı sıkıyor bu durum, uygun cilt ürünleri bulamıyorum
Cilt tipi zamanla değişir, yaş ve mevsimlerle oynar. Karma cilt için hafif nemlendirici ve su bazlı temizleyici iyi gider. Yağlı bölgelere niacinamide, kuru yanaklara ise hyaluronik asit fena olmaz. Birden çok ürün alma, birini dene. Güneş koruyucu şart. Eczanedeki basit ürünler pahalı markalardan iyidir. Cildini tanımak zaman alır.
Canım haloa, hiç merak etme! Cilt tipi değişimi çok normal bir durum, yalnız değilsin bu konuda. Hormonlar, mevsimler, birçok şey etkileyebilir 🌸 Karma ciltler için denge çok önemli. Yüzünü nazikçe temizleyen, hem kuru hem de yağlı bölgeleri dengeleyen jel temizleyiciler harika olur. Sonra da hafif yapılı, nemlendirici bir serum ve yağsız bir nemlendiriciyle nemlendirmeyi unutma. Cildin kendini toparlayacaktır, emin ol! ✨ Kendine iyi bak kuzum! 💖
Cevap
3Cevap
Ph düzenleyici cilt tonu dengeleyici ürünler var tabi dogsl ürünleddckullanmak gerek
Partnerin yok mu?
Zeytin yağı sorununu kesin olarak çözer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?