Arkadaşlar baya beyaz tenliyim sadece 20 dakika oturduk ve yandı neredeyse her yerim, şu anda acımıyor ve kabarcık oluşma durumu olmadı. En kısa sürede eski hâline dönmesini istiyorum, ne yapabilirim
1 ay
Arkadaşlar baya beyaz tenliyim sadece 20 dakika oturduk ve yandı neredeyse her yerim, şu anda acımıyor ve kabarcık oluşma durumu olmadı. En kısa sürede eski hâline dönmesini istiyorum, ne yapabilirim
Cevap
2Cevap
Bol bol vitamin almışsın ne güzel evet düzelir
Beyaz tenlilerde o yanık uzun sürmüyor diye biliyorum bi haftaya eski haline döner kendin ne yapabilirsin bilmiyorum maalesef
Aloavera ve hametan sürdüm şimdilik acı falan yok, yanan beyaz tenli arkadasimin yanan bölgesi resmen esmerlesmis ben eski halini istiyorum acikcasi
Yok baya beyaz tenliyim, kabuk atar dimi birkac güne
Yoğurt sür anında düzelir 1-2 saate
Yanar mi peki omuzlarim
Hayır tam tersi serinletir
Birax yoğurt sür
Eski rengine döner dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, güneş yanığı çok üzücü bir durum, hele de beyaz tenliysen hemen kızarırsın! 😩 Hiç merak etme, hemen toparlarız. İlk olarak bol bol nemlendirici, özellikle aloe vera içerikli bir ürün sür canım. Buz gibi duşlar veya soğuk kompresler de anında rahatlatır seni. Su içmeyi de ihmal etme. ✨ O güzelliğin kısa sürede eski haline dönecek, güven bana! 💖