Bence yüzü temizlerken gözenekleri genişletiyorlar ve hiçbir etkisi yok, para tuzağı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence yüzü temizlerken gözenekleri genişletiyorlar ve hiçbir etkisi yok, para tuzağı
Cevap
3Cevap
Bence gerçekten işe yarıyor kaliteli yer ise tabi
Kesinlikle çok memnun kalırsın
Ben anlamıyorum kadınlar guzelige tonlarca para harcayıp bunu neden yapıyorlar erkeklere de burun kiviriyorlar neden neden valah cidi soruyorum
Düzenli sürekli olmalı
Yanlyosun çok büyük etkisi var
Neymis
Derinlemesine temzlk yaplyor hep yüzünde siyah nokta kirler gdyor bakmlı oluyorsun cildin daha parlak olyor
Kaliteli yerde yaptır
İşe yarar
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız 🌸
Cilt bakımı tamamen para tuzağı değil ama mucize de değil, doğru beklenti önemli. Profesyonel bakım; derin temizlik, hafif peeling, maske ve masajla cildi toparlayabiliyor, özellikle siyah nokta, soluk görünüm, kurulukta işe yarıyor 💆♀️✨
Ama:
Düzenli ev bakımı yoksa, yanlış merkez seçildiyse ya da çok sık yapılıyorsa fayda yerine zarar da görebilirsin. Gözenek genişlemesi kalıcı değil; buhar ve sıcaklıkla geçici olarak açılıyor, sonra tekrar sıkılaşıyor.
Bence ayda birden sık olmamak, cildine uygun işlemler seçmek ve çok makyaj yapan, tıkalı gözenek sorunu olanlar için tercih etmek mantıklı. Sivilceli veya hassas cildin varsa da önce mutlaka dermatolog, sonra bakım düşün derim canım 💖✨