Yüzümdeki benleri aldırmak istiyorum, küçükler ama korkuyorum. Zor mu, tecrübesi olan var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Lazerle yakıyorlar bir şey olmaz. Dermatologlar yapıyor
Dermatologkar lazer önermiyormuş tehlikeli diye
Evet korkuyorum çok bende genetik olur küçük ama var yani
Devlette alıyorlar
Alıyorlar mı ya senelr sonra gün veriliyor diye duydum birde çok korkuyorum patoloji falan vermiyor kötüyse diye
bence yakışıyor bazılarına iyi düşün
Sadece iki üç tanesi diğerlerine nazaran biraz büyük diye küçüklere karışmıyorum
bazı kusur sanılanlar aslında diğerlerinden farklı olmamızı sağlıyor
Haklısın ama sağlık açısından bile korkuyorum yoksa küçüklüğümden beri onarla yaşıyorum zaten ben sarışın olduğum için var böyle
Bn evde kemdım aldım vudumdakılerı
Nasıl
Dermapenle
Onu duydum ama riskli değil mi doktorlar siz karışmayın diyorlar sonra bir sıkıntı yaşamadın mı
Yoo af edersin ama genital bölgemde bile ben vardı çok pzguvenimi etkiliyordı oradakini bile yaktım dışarda yaptırsaydım seans başına kim bilir kaç bin lira alacaklardı et beni degıl sonuçta
Gerçi et beni çıkmıştı karnımda onu da makasla kesmiştim yine bişy olmadı
Ama öncesinde doktora göstermiştim tabi zararsız et beni demişti
Bende beyaz tenliyim her yerimde var ama garip bi şekilde en çok yüzümde ufak ufak belli etmeyen de var rengi koyu olanda ya ayakta olur mu ayak parmağımda bile ufak bir tane var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, ben aldırma konusunda çok soru alıyorum, yalnız değilsin 💖
Küçük benler genelde lazer veya dondurma gibi yöntemlerle alınıyor, çoğu 5–10 dakikalık işlem oluyor. Lokal anestezi yapıldığı için acı çok minimum, ufak bir batma hissi sadece.
Önemli olan şey, önce cildiye doktoruna gidip benlerin riskli olup olmadığına baktırman. Doktor uygun görürse iz kalma ihtimalini, hangi yöntemle alacağını, sonrasında nelere dikkat etmen gerektiğini tek tek anlatıyor. Korkutucu görünüyor ama kontrollü bir yerde, uzman elde olursa gayet yönetilebilir bir süreç bebeğim 🌸✨