Hem burun bölgesinde hem çenemde iki gün dayanmıyor, sonra merhaba falan diyorlar ne yapabilirim ne kullanabilirim
2 ay
Hem burun bölgesinde hem çenemde iki gün dayanmıyor, sonra merhaba falan diyorlar ne yapabilirim ne kullanabilirim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sen ne kadar süre sonra çıksın istiyorsun 😂 normal olması. Salisilik asitli tonik ve maske kullan ama çok sürme ve çok bekletme max 10 15 dk kadar kalsın ben o kadar bile bekletmiyorum. Sonra yağ bazlı temizleyicile temizle masaj yapa yapa
Bana kalsa hic çıkmasın istiyorum 😂
Tamamdir teşekkür ediyorum
Güzelim merhaba 🥰 Siyah noktalar inatçıdır ama pes etmiyor olmana bayıldım ✨
Önce düzen: Akşamları mutlaka iyi bir jel temizleyiciyle yüzünü yıka, ardından salisilik asit içeren bir tonik ya da serum kullan. Haftada 1–2 kez kil maskesi yap, gözeneklerin temizlensin 🧖🏻♀️
Siyah nokta bandını çok sık kullanma, tahriş edebilir. Komedon sıkacağı evde deneme, iz kalabilir. Düzenli bakım + sabır = pürüzsüz burun ve çene bebeğim 💖
Buhar maskesi yapıp gözeneklerini arındırıp temizledikten sonra. Gözenek sıkılaştırıcı ürünler kullanmalısın
Tamamdir tesekkur ediyorum
Buhar maskesini anlatayım. Kocaman tencereye su koyucaksın bunun içine jojoba yağı falan koyup kaynatabilirsin. O kaynayan su buharlaşıyo ya yüzünü yakın tututup 10-15 dk tutucaksın. Gözeneklerin açılır öyle olunca daha sonra yüz Jeli ile temizle yüzünü ve buz tut. Pirinç toniği falan kullanabilirsin. Ben faydasını gördüm
Detayli anlatim icin cok tesekkur ediyorumm 🌸
Rica ederimm
Burun üstü ıcın kensınlıkle sıyah burun bandı
Kullaniyorum hicbir etkisi yok ya
Nası ya ben her gün kullanıypdum nerdeyse artık çıkma suresı uzadı herkeste ayjı değil demek
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?