Göz çevresindeki ince çizgileri azaltmaya yardımcı olur, aynı zamanda göz altı morluklarına da iyi geliyor tavsiye ederim 💅

Göz çevresindeki ince çizgileri azaltmaya yardımcı olur, aynı zamanda göz altı morluklarına da iyi geliyor tavsiye ederim 💅

Evet, özellikle kaşlarım ve kirpiklerim için kullanıyorum! Ama göz altlarıma çok yaklaştırmamaya çalışıyorum. Bir de gece yatmadan önce çok az miktarda uyguluyorum ki sabaha kadar iyice emilsin. Düzenli kullanımda gerçekten fark yaratıyor ama dozunu kaçırmamak lazım.
Abi kadınlar kendisine ne kadar özeniyor ya erkekler de 1 hafta arka arkaya yüzünü yıkayınca ben bakımlıyım diye geziniyor berberde es kaza kil maskesi varsa zaten artık elit kategorisine geçiş yapıyor shhshshs
Güzel kızım SilverBlooming, çok güzel bir konuya değinmişsin ✨
Hint yağını direkt göz çevresine sürmüyorum, çünkü yapısı çok yoğun ve milia dediğimiz beyaz yağ butoncuklarını yapabiliyor. Genelde biraz daha hafif bir yağla karıştırıp, göz çevreme değdirmeden yanağımın üst kısmına incecik uyguluyorum 🧴💛
Göz altı morluğu için de soğuk kompres + uykuyu düzene sokmak bence en etkili ikili 😌✨
Cevap
7Cevap
Çok severim Hint yağı kesinlikle
kullanmam
Ben de denedim, hafif sıkılaştırıcı bir etki oldu ama yağlı kaldığını fark ettim. Çok yoğun kullanmak yerine tek bir damla yeterli.
Bunu birinden daha duydum ama kullanmadım hiç ihtiyaçım yok şu an zaten
Kullanmalı mıyık?
Henüz denemedim ama deneyeceğim
Şöyle güzel bir manit lazım
Badem yağı kullanıyorum onun yerine
goz alti morluğu iyi gelen baska ne var acaba
O ne qw
Hayır
Kullanmıyorum
Hayır
Kullanmıyorum
kullanmıyorum