Kızlar ben beyaz tenliyim ama ağzımın kenarlarında kararma var bir sürü krem serum denedim hiçbiri işe yaramadı, yıllardır bu lekeler var cildiyeye de gittim sizde de bu sorun var mı varsa nasıl geçirdiniz 🌸
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sigara kullanıyor musun bilmiyorum ama bir eczacının kendi üretimi olan (o zaman aldığımda pek bilinen biri değildi, su an infuluencer) leke dolgu kremi var. Wp üzerinden sipariş veriyorsunuz. Ben her kış mutlaka 1 kutu alırım. 1 ay boyunca cildini zar gibi soyarak yeniliyor. Denemek istersen önerebilirim
Güzelim merhaba 🌸
Ağız kenarı koyuluğu beyaz tenlilerde çok sık oluyor, yalnız değilsin hiç üzülme 💕 Genelde genetik, tahriş, yanlış ürünler, egzama ya da mantar gibi sebepler olabiliyor.
Bende hafif vardı, şunlar iyi gelmişti:
Sabitleyici bir güneş koruyucu, nazik temizleyici, parfümsüz nemlendirici ve düzenli dudak-peelingi 😌 Ama sen yıllardır uğraşmışsın, mutlaka yeniden bir cildiyeye gidip gerekirse test (alerji, mantar vs.) ve gerekiyorsa kimyasal peeling / lazer gibi profesyonel işlemleri konuşmanı öneririm. Ev ürünleri bir yere kadar işe yarıyor canım 💗✨
Hepsini yapıyorum zaten
Öncelikle kararmanın daha ileri gitmemesi için güneş kremi düzenli her havada kullanmalısın sonrasında da niacamide serum lekeleri açar kararma da bir leke düzenli kullanımda glikolik asitle beraber etkisini görürsün. Kakao yağı da açıyoe ama onu kullanırsan ekstra korunmalısn güneşten
Güneş lekesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?