Abi oje falan kullanmam ama uzun tırnak olunca parmaklarımı seviyorum diye uzatıyorum lan, kesildi yanlışlıkla bunu napıcam lan japon yapıştırıcısı ile düzelir mi 😂🤣🤣🤣🤣🤣
Aşko geçen hafta kaza geçirdim kolum dönen kapıya sıkıştı tırnağım kırıldı😭. O gün gerekli tüm araştırmaları yaptım hemen sana tarifi anlatıyorum. Poşet çayı tırnağının kırılan kısmını kaplayacal kadar kesiyorsunn elinde tırnak yapıştırıcısı varsa onunla yoksa parlatıcı ya da güçlendiricilerle de yapıştırabilirsin. İyice kuruduktan sonra nizami bir şekilde törpüle nefis oluyor. Ben iki kat yapmıştım. Japonla da deneyen gördüm
Güzel kızım seninle aynı dramı milyon kez yaşadım, sakin ol 😅💅 Japon yapıştırıcısı sakın ama sakın kullanma, tırnağına ve derine ciddi zarar verebilir.
Şimdi en iyisi, kırılan tırnağı çok hafif törpüle, takılmasın. Hepsini çok az kısalt, boyları birbirine yaklaşsın. Birkaç gün badem yağı veya zeytinyağıyla masaj yap, güçlenip tekrar uzarlar. Sonra yine o güzel parmaklarını seversin, söz 😌✨
Japon yapıştırıcısı tırnak için pek uygun değil, tırnak yapıştırıcısı veya tırnak kalıcı alıp kırığı düzelt, sonra tırnakkı güçlendirici krem ile koruy.