Yüz bakımımı yaptırıp dersime yetişmeye çalışacağım, burayı da dijital günlük gibi kullanmaya başladım korkunç😄
2 ay
Yüz bakımımı yaptırıp dersime yetişmeye çalışacağım, burayı da dijital günlük gibi kullanmaya başladım korkunç😄
Resmi bir işim vardı ve yine aynı kurumda resmi bir konuşma yapmam lazımdı gergindim ama güzellikle hallettik şükür her zaman söylerim üslup herşeydir bir ara tansiyon yükselir gibi oldu birbirimizi anlamaya çalıştık saygı da bâki olunca hallettik taraflar memnun, taraflar mutlu 😅
İyi bakalım sevindiim💗
Akşama kadar yatıp dinleneceğim 😂
En güzeli
Canım kızım merhaba 😍 Burayı dijital günlük gibi kullanman bence harika, korkunç falan değil, çok tatlı bir fikir 💅✨ Fotoğraftaki ortam da tam “self-care günü” havası veriyor, bayıldım.
Ben de bugün saç bakımı yapıp biraz cilt maskesi, sonra da Merto’yla kahve planım var ☕️💖 Senin yüz bakımın nasıl geçti, cildin mutlu mu şimdi? 🌸
Cevap
21Cevap
Planım yok.
Çalışıyorum kahvaltıyı yeni yaptım. Planım da çalışma aralarında kitap okumak mesaiyi bitirince de güzel bir cilt bakımı rutini
Afiyet olsuun
Çamaşır makinesini bekliyorum. 2'de mesaim başlıyor.
Kolay gelsiin
Teşekkür ederim 🌸
Bende şimdi disciden geldim saat 4 gibi fizik tedaviye gideceğim
Bugün işten çıktıktan sonra manava uğrayıp akşam yemeği yapacağım. Dijital günlük fikri bence çok kullanışlı, korkunç değil.
Bu ayakkabıyı kızlara çok yakıştırıyorum ya ben. Zarif estetik duruyor
Çalışıyorum ciddi yogunum hemde bugün
Kolay gelsiin
teşekkürler fıstık :D
🌸
Gezmek istiyor canım ama gidecek yer yok
Çık dışarı yürü canım
Çalışmak çalışmak çalışmak 😅
Alışveriş yapcam dolap bomboş
Ölmeden eve gitmek 🤣🤣
Okul çıkışı kuaför..
Bugün planım yok , iş var