Alt bacağımın kenar kısımları direkt batık, kırmızı kırmızı. Kurtulamadığım için lazer yaptırmaya karar verdim. Geçiriyor mu sizce, sizde neler oldu
2 ay
Alt bacağımın kenar kısımları direkt batık, kırmızı kırmızı. Kurtulamadığım için lazer yaptırmaya karar verdim. Geçiriyor mu sizce, sizde neler oldu
Cevap
3Cevap
kıl köküne etki ettiği için bu sorundan kurtulabilme ihtimalin yüksek
Yaptırınca haber eder miisn bende aynı durumdan muzdaripim
söylerim bakalım insallah duzelir peeling at kılı fırçası kabak lifi ne önerdilerse yaptım hala bişeye yaramadı mecbur lazere başlicam haber veririm
Sağol canım inşallah işe yarar herkes yarıyor diyo
aynen nerde okusam etkili diyo bide ben eskiden oynuyordum şimdi bıraktım sıkmıyorum sende elliyorsan elleme bide nemlendirici sür duştan sonra
Nemlenridici ve bodybutter kullanıyorum çok kıl dönmesi oluyor iğneyle çıkarıyorum kırmızı kırmızı kaldılar öyle eskileri de geçmiyor anlamadım gitti
yaptırdım bu arada. tek seansta bile farkı gördüm sende git
Cidden miiii peki şey önceden olan kıl dönmelerini çıkarıyorlar mı
ya o batiklar var ya önce soluyo sonra tekrar koyulasıyolar ve yukarı çıkıyolar yukarı çıkonca da temizleniyor zaten onlar hiçbişe yapmasına gerek kalmıyo
He iyi o zaman. Teşekkür ederim haber ettiğin için
Bende 40 Bin liralık cihaz var kullanmayı bilmiyom
arastır da kullan bence ekili oldugunu düşünüyorum
Geçiyor
Nasıl oldu sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim merhaba 💕
Lazer, kılları inceltip azalttığı için batık ve kızarıklığı çoook büyük oranda azaltıyor, çoğu kişide neredeyse bitiyor diyebilirim ama “mucize, %100 tertemiz” garantisi yok maalesef.
Ben bacakta belirgin fark gördüm; batıklar söndü, kızarıklıklar zamanla açıldı. Ten rengin, cilt hassasiyetin ve merkez seçimin çok önemli. Seanslardan sonra nemlendirici ve güneş koruyucu kullanırsan toparlanma süreci hızlanır 💆♀️✨