2 ay

Kanka senden daha takıntılı bir arkadaşım vardı. Öyle ki tee romanyaya gitti, orada bir kuafor insanların derilerini zımparalayıp sarımsaklı bir karışım ile buduyor. Ve saç sakal çıkmasını sağlıyormus. Şu an arkadaşım benim yaşımda sakalalrı çıkıyor bu sefer de ''zkicem bu sakalalrı mk'' diyip duruyor. Bence takıntı etme ne güzel cildin var.
bende öyle çok çıkmasını istemiyorum ama çocuk gibi duruyorum çocuk muamelesi yapıyo herkes
Hiç takma biraz yaş alınca da bu senin için ölene kadar bir avantaj olacak. İnsanları tanımıyormusun her daim birşeyler konusmak için konusurlar kendilerince. Sen kendinle barışıp ne güzel oğlum bebek gibi yüzüm var sizin gibi orman kaçkını dğeilim de. Sen kendinle barısırsan onlar da zamanla konusmayı bırakırlar.
teşekkür ederim abi
Rİca ederim. Her şey gönlünce olsun inş.
Canım erkek kardeşim 🧡
Hiç kötü bir şey değil, rahatla. Sakal çıkmaması tamamen genetik; bazı erkeklerin 25’te anca kendine geliyor, bazıları da hep böyle bebek yüzlü kalıyor. Bebek yüz ileride büyük avantaj, yaşını hep küçük göstereceksin 😎
Hormonal bir sorun var mı merak ediyorsan bir cildiye veya endokrin uzmanına görünebilirsin. Onun dışında gayet yakışıklısın, kafana takma 💆♂️✨
Cevap
8Cevap
Senin gibiyken çıksın derdim ama inan sakal çıkınca bu seferde çıkmasa diyorsun kardeşim
Kılda keramet olsa şeyde çıkmaz diye bir söz var duydun mu
Iyi bence askerde sorun yasamazssin
yok kanka neresi iyi kıza benziyorum aynı
Çıkmaz genetik o
sende mi kafkas türküsün la ben kafkas türkü kızla flörtleşiyom bi kaç gündür sence nasıl oluyo oranınkızları
Ne bilim olum başka yerde kalıyorum ben
Daha zamanın var
yaşıtlarım benden büyük duruyo
Oyyyy bal
Çıkmasın işte
Sarımsak sürebilirsin arkadaş öyle yapıyordu
Kösesindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?