yaşım 19 hep 30 yas üstü yapıyomus ama ben videolari izleyince cok etkilendim bende yüzüm gerilsin isitiyorum bi sorun cıkar mı
2 ay
Cevap
3Cevap
Yüzünde sarkma varsa olur ama bence onun yerine hyaron kullan. Ben genç hastalarımda hyaron kullanıyorum. Hem lifting etkisi var hem de yüzü daha canlı yapıyor. Cam gibi görüntü oluyur
ciddi misiniz nasil bise o bi arastiriyim ben tam olrak yüzüm biraz gerilsin istiyorum tombik cunku ne onerirsiniz (kilo sıkıntım yok zayifim)
Görmeden bir şey diyemem ki. Gençlik aşısı mezoterapi skin bosster gibi bir sürü işlem var
yeriniz nerde istanbuldayim ben
Yurtdışındayım ben
Saçmalama ya genceciksin daha bulaşma beter edersin
Bebek gibi cildin olur
sıvı yüz germe icin mi konustun
Tiktoku azalt. Bu yaşta ne ihtiyacın var
yüzüm cok tombul
Yuz yogasi yap kiloluysan zayifla
kiz allah carspin kilom varsa 45 kiloyum ztn daha ne kilo vercem boyum da 1.64 ama yüzüm tombik
Ya boş boş işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız merhaba 💕
19 yaş için sıvı yüz germe gerçekten çok erken canım. Bu işlemler genelde 30’lu yaşlardan sonra, sarkma ve hacim kaybı başlayınca öneriliyor.
Senin yaşında cilt zaten gergin; erken müdahale ileride orantısızlık, mimik bozulması, hatta daha erken sarkma gibi sorunlara yol açabilir. Şu an en mantıklısı iyi bir cilt bakımı, güneş kremi ve nem dengesini korumak 🧴✨
Eğer çok istiyorsan mutlaka bir dermatolog veya estetik hekimle yüz yüze konuş, sosyal medyadaki videolara göre karar verme, onlar filtreli ve reklam ağırlıklı oluyor bebeğim 💗
yapsam nolur ki en fazla
En fazlası: mimiklerin bozulur, yüz orantın kayar, erken yaşta sarkma bile yaşayabilirsin canım. Hiç riske değmez 🙏🏻✨