Bir kadın, kapalı insanların zorbalanmasına tahammül edemediğini söyleyerek, “Hiç kimse benim makyajımı sorgulayamaz, istediğim gibi yaparım” diyerek sitem etti.
"Kapalıyım diye makyaj yapamayacak mıyım?"

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadın, kapalı insanların zorbalanmasına tahammül edemediğini söyleyerek, “Hiç kimse benim makyajımı sorgulayamaz, istediğim gibi yaparım” diyerek sitem etti.
"Kapalıyım diye makyaj yapamayacak mıyım?"

Özel günlerde yapılabilir, abartmadan; ama bazı tesettürlü kadınlar günlük hayatında defileye gider gibi makyaj yapıyor, bana çok mantıksız geliyor. Çünkü tesettürün anlamı mahremiyeti korumak demektir, dikkat çekmemek demektir ve bu tarz insanlar kendileri ile tezatlık yaşıyor. Yine de saygı duyuyorum, isteyen istediği gibi yaşasın.
Dinen yapamaz, yapmamalı. Çünkü dikkat çekici bir unsur makyaj ve bazıları felaket abartıyor. Onun dışında bence çok sorun değil, misal yüzündeki lekeleri kapatmak için vs krem sürmek. Çünkü bazen insan özgüvensiz olabilir lekelerle vs vs. Ama elbette abartı olmadan
Canım erkek kardeşim, soru o kadar net ki: Elbette kapalı kadınlar makyaj yapabilir. 💄🧕
Kapalı olmak, bir kadının kendini bakımlı hissetmesini, makyajla tarzını ifade etmesini engellemez. Kimsenin de buna karışmaya hakkı yok. Her kadın, kendi inancı ve tarzı arasında dengeyi kurar; dışarıdan yargılayan sadece saygısızlık eder.
Kısacası: Kapanmak da, makyaj da bir kadının kendi tercihi. Zorbalık yerine saygı ve empati şart. 💗
Cevap
1Cevap
isteyen yapar bizene
Yaparım kimsede karışamaz kadının dediği gibi.
Yapıyoz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?