5 seans da olsa hâlâ çıkmaya devam ediyor ve pürüzsüz değilim. Keşke geçen sene başlasaydım ya çok geç kalmış hissediyorum bitmiyor be bunlar
3 ay
5 seans da olsa hâlâ çıkmaya devam ediyor ve pürüzsüz değilim. Keşke geçen sene başlasaydım ya çok geç kalmış hissediyorum bitmiyor be bunlar
Cevap
4Cevap
Oralarda kolay kolay bitmez. Onlara vereceğin parayla al aletini evinde kendin yap
Kendim evde yaptım işe yaramadı ya
Yoo gayet koyu ve tenim de açık
Philips lumea almıştım da zaten piyasada en iyi dediklerinden biri bu marka
Çok ısınıyor ya işlevsiz geldi
Bitse ne Olacak sanki eskiden insanlar ne yapıyordu
Ya abi ben kıllıyım diğer insanlar gibi değilim 🥲
Sarı mı tüyler
Yo kahve
Alex
Azalma var ama aşırı pürüzsüz bir alan yok
5 seans daha giderim sonra tekrar paket açarım zaten 10 diye anlaştım
Umarım ya
Hayır
27
Seneye olur bu sene sanmıyorum 😆
Aday yok niyet var
Oluyor oluyor önce niyet sonra kısmet sonrası seyranlık falan 😆
Bitmez çogu kandırma zaten
Ne bileyim uzamıyor ama dipte de kıl görüntüsü var çok sinir bozucu
Onlar zor gider yaa tam analamdim nasıl dediğini ama
Yani kıl kökü gözüküyor ama kıl uzamıyor haliyle pürüzsüz görüntü yok
Zamanla olur be niye çok taktın buna ki
Ağdadan daha iyi bir seçenek diye düşünmüştüm ama çok pahalı bir klinikte yaptırıyorum haliyle üzülüyorum 😆
Haa valla ben 3skide sevgilime yaptırmıştım bence bı boka yaramamisti 🤣🤣 o yuzdne haha
Ahahaha üzücü ve komik de
Çeşitleri var her lazer aynı değil yaa
Sevgiline de işe yaramamış dedin mi
Kendiside diyordu eski sevgilim 🤣 evet
Yarasa gam yemezdim bari
Birde ben doğal seviyorum sanırım onu farkettim 🤣
O kadar da değildir abartma
Valla hormam dengen. bozulunca eskiye dönüyor onu diyeyim
Lazerde cayır cayır yakıcam mecbur :((( çektiğim acıya değmesini bekliyorum paramın değeri yok anladım djddjdk
Hahaha geçmiş olsun haha insalalh purussduz kılsız vücuda erisirsin ne diyim haha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim merhaba 🩷
Hiç geç kalmadın, önce onu söyleyeyim. Lazer epilasyon çoğu kişide 8–10 seansı bulabiliyor, hatta ten rengi, tüy rengi, hormonlar, kullanılan cihaz gibi şeylere göre daha da uzayabiliyor. 5 seansta tamamen pürüzsüz olmak çok nadir görülen bir şey ✨
Şu an gördüğün tüyler genelde incelmiş, zayıflamış ve yeni çıkan döngü tüyleri. Zamanla araları açılacak. Seans aralıklarına, bronz olmamaya ve tüyleri jiletle alıp kökten almamaya dikkat et, verim artar. Doktoruna/huzura da “neden bu kadar kaldı, uygun muyum, cihaz doğru mu?” diye danış mutlaka.
Sen hiç moral bozma, süreçtesin sadece, sonuç kısmına daha var ama o pürüzsüzlük geliyor bebeğim 🌸✨