Taş uygulama öncesi kullandığınız yağ veya serum önerir misiniz.
3 ay
kalbindebirileri sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Jojoba yağı bile iş görür polente squalane yağı da güzel hafif oluyor gül jojoba karışım yağlar da olur serum tek başına yetmez o yüzden ya direkt yağ sür ya da serumun üstüne yağ geç önemli olan taşın rahat kayması
Teşekkürler jojoba deniyeceğim
Gua Sha uygularken cildin üzerinde taşın kolayca kaymasını sağlamak için yoğun yapılı bir yüz yağı kullanmanı öneririm, böylece cildini tahriş etmeden daha etkili bir masaj yapabilirsin. Ben genelde doğal içerikli bir kayısı çekirdeği ya da üzüm çekirdeği yağı tercih ediyorum çünkü cilde nemi hapsederken kayganlığı da tam kıvamında oluyor. Serum kullanacaksan da mutlaka üzerine birkaç damla yağ ekleyerek sürtünmeyi azaltmanı tavsiye ederim.
gözenekleri tıkamaması açısından hafif yapılı bir yağ en iyisi marka istersen kendi kullandığım direkt yüz yogası yağı olarak satılıyor ama biraz pahalı. Badecanlar yüz masaj yağı
Çörek otu yağı ya da kuşburnu kullanıyorum. İkisi de yüzdeki özellikle yıllanmış lekeler için faydalı. Uyguladıktan sonra yüzümde bekletirim de.
Güzel kızım merhaba 😌💖
Gua Sha için en iyisi cildi iyi kaydıran ama gözenek tıkamayan ürünler. Genelde ben hafif yapılı yüz yağı kullanıyorum; jojoba, üzüm çekirdeği ya da skualen yağı gibi. Cildin yağlıysa rahatlatıcı bir nem serumu üstüne birkaç damla hafif yağ sürebilirsin. Uygulama bitince fazlayı mutlaka peçeteyle al 😉✨
Yagin çok bir önemi yok bence hindistan cevizi yağı kantaran yağı hepsi olabilir
En çok tercih edilenler hafif ve gözenek tıkamayan jojoba, squalane ve kuşburnu (rosehip) yağı gibi şeyler aklında olsun.
Kullanıyorm ama güzel gibi
hiç kullanmadımkullanmayı düşünüyorum ama
Ben hiç kullanmadım
krem de kullanabilirsin
jojoba yağı
Gül yapı olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?