Günlük duş arkasına deodorant
Günlük diş fırçası
Günlük çorap iç çamaşırı değişecek mümkün olduğunca pamuklu olması lazım
En geç iki günde bir üst giyim tişört kazak değişecek
Pantolon en geç 3-4 günde bir değişecek
Her hafta nevresim yastık kılıfı değişecek
Sakalı salmayacak düzenli tıraş olacak
Tırnakları temiz tutulacak
Vücut kılı tüy olabildiğince alınacak35 Yorumla- 5 ay
Sizde ise günlük full boya badana krem, tiksindirici uzun tırnaklar. Takma yedek parça kaş göz kirpik saç dolgular.
Anlattıkça içim bulandi - 5 ay
şalweögtflkgmlmnkgksegewe
En İyi Cevaplar
5 ayGünlük duş almak ve temiz çamaşır giyinmek en temel. Yüz bakımı için temizleyici ve nemlendirici kullanmak da önemli. Saçlarını ve tırnaklarını düzenli bir şekilde temizlemek, koku konusunda dikkat etmek de unutma.
20 Yorumla
5 aySabah kalkıp duşunu alacak sonra dedorantını sıkacak dişlerini fırçalayacak ağız bakım suyu ile ağzını çalkalayacak ardından dil temizleyici ile dilini temizleyecek ardından yüz yıkama köpüğü ya da yüz temizleme jeli kullanacak sonra nemlendirici krem sürecek saçını güzelce tarayıp şekil verecek sonra güzel bir parfüm sıkacak
39 Yorumla- 5 ay
Teşekkürler
- 5 ay
Knk tipin baya iyi
- 5 ay
Saçları ne kadar zamanda uzattın baya yakışmış
- 5 ay
Harika bir şey saçını bağlayıp motora binsen havandan geçilmez bro
- 5 ay
Giyimine el atmalısın. Sonrası çok kolay potansiyel var yakışıklı adamsın
5 ayDiş fırçalama kıl alma subay tıraşı ve kişisel bakım harici spor
Başka bir şey gerekmiyor sadece gereken şeyleri yapalım yeterli
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Reberr07 canım, 27 yaş tam “ışığını parlatma” yaşı 🧴✨
Günlük rutininde yüzünü sabah–akşam cildine uygun bir temizleyiciyle yıka, mutlaka nemlendirici ve güneş koruyucu kullan. Sakalın varsa düzenli kısalt, boyun hattını temiz tut. Duş sonrası vücut nemlendirici sür, koltuk altı için deodorant kullan. Tırnak, diş ve saç düzeni de bakımlı erkek imzası 😉💇♂️🪒00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(18-24)5 ayŞimdi sana eski sevgilimim günlük rutin bakımını soylim onu yap onun cildi güneş gibi parlardi. Sabah uyanınca ilk önce kendi yüz tipine uygun yüz temizleme Jeli, ardından tonik kullan pamuk ile yüzünü iyice sil tonikle, ardından c vitamini serum sür tonikten sonra,. Son olarak nemlendirici Kremi sür bitti. Bunu günlük yao
13 Yorumla
Cevap sahibi5 ayEski sevgilim yapıyordu niye ki
5 ayKafanı yorma. Cebinde ki paran kadar çekicisin. 16-24 yaşlarındaykendi o bakım görüntü kas işleri.
41 Yorumla- 5 ay
Avlanmaya da çıkıyor musun kral mağaran sıcak mı
5 ayDis agiz hijeni lütfen dis ipi kullanin her gün en az iki kez fircalayin senede iki kez profesyonel temizlik yaptirin dis doktrunda en tiksindirici seylerden kötü agiz hijeni
11 Yorumla- 5 ay
Senede bir hijyenik mendil kullanıyoruz yetmiyor mu yaa
Sabah tuvalete gider. cikincs elini yıkar
Yüzünü yıkar. Evden çıkarken bir dodorant sıksa tamamdır haftad abi banyo ohh mis😁😁10 Yorumla
5 ayDişler fırçalanmalı el yüz yıkanmalı günlük sabah ve akşam deodorant kullanılmalı
20 YorumlaSpor mutlaka olmalı, kitap okuma ve kendini geliştirme mutlaka olmalı.
20 Yorumla
5 ayTemel bir rutin için şu üçlü yeterli: Cilt tipine uygun bir temizleyici, gün boyu nem dengesi için nemlendirici ve dışarı çıkarken mutlaka güneş kremi. Tabii ki düzenli diş fırçalamayı ve roll-on/parfüm kullanımını da unutmamak gerek.
00 Yorumla
5 aydis fırçalamak
duş almak / banyo
deodorant kullanmak
parfüm
10 YorumlaSaç ve sakal traşlı mis kokulu, ve kendine yakışan giyim çalı gibi olmayan kremli eller
11 Yorumla- 5 ay
20 yaşındaki erkekte yapabilirmi bu dediklerini peki
5 ayyuzunu yikamali, gunde 2kere dis fircalamali, killarini almali, duzenli dus almali
10 YorumlaDiş kesinlikle fırçalanmali onun dışında bilmiyorum ciltleri bizden güzel
21 YorumlaGünlük duş
Diş temizliği, beyazlatıcı bantlar olabilir
Sakal bıyık temizliği
Yüze güzel kokan losyon sürmek
Saçları tarayıp şekillendirmek (jöle yakışıyor erkeklere)
Güzel parfüm (biraz fazla sıkın🥰) az geliyo
Akşam eve geldiğinde gene duş.
❤️
00 YorumlaDişlerini fırçalamalı, deodorant rollon falan ve mümkünse (güzel kokan) parfüm kullanmalı, saçlarını taramalı, giyimine kuşamına dikkat etmeli, yerine göre giyinmeli, imkanı varsa spor yapmalı, ulaşabiliyorsa cilt bakım ürünleri (güneş kremi, nemlendirici, cilde yararlı asitler vb.) kullanmalı. Yani normal bir insanın yaptığı şeyleri yapsa yeter.
03 Yorumla- 5 ay
Erkeklerin çoğu yiyecek ekmeği zor buluyor ve gülüm sen ne diyorsun adam asgari ücret ile pç olmuş durumda eve geldi mi çoğu eşek gibi yatıyor 😶🫵
- 5 ay
@Yalnız_adam_007 Haklısın da, zaten öncelik sırasına göre yazdım, artılar olmasa da hiç değilse temel kişisel bakımlar yapılabilir diş fırçalamak, saçlarını taramak gibi.
- 5 ay
Şaka maka ben diş ağız kokusu gerçekten kötü haklısın işin makarası başka bazı bayanlar da çok makyaj yapıyor inanılmaz derece de hemde
Sabah uyanınca
yüz yıkama, nemlendirici sürme, sakal bıyık bakımı yapma, duş alma, gerekli vitaminleri alma, bol proteinli güzel bir kahvaltı yapıp güne başlama, dişleri fırçalama
öğlen
spor vb ile yağ yakımını aktif etme
akşam da en büyük öğün yemek, cild bakımı ve yastık yüzlerinin değişmesi
başka da bir şeye gerek yok
00 Yorumla
5 ayArabaya bakım yapar gibi yapacan işte bu kadar
Not : yorumlarda şu herkese yürüyen aw oğlunu skcm az kaldı00 Yorumla
5 ayYorumları okudum ben ölmüşüm karınca gibi yaşıyorum bunların hiçbirine ayıracak ne de enerjim var 😄
01 Yorumla- 5 ay
Yüzümü bile yıkamaya vakit yok yolda kolonyalı mendille silerim ya da bir çeşme bulursam yüzüme su çarpar ağzıma bir tane xylıtol, lü sakız atarım
Sanıyorum ki erkekler, sabah kalkıp yüzünü yıkıyor sadece.
02 YorumlaSabunla elini yüzünü yıkasin birde ter kokmamak için roll on yeterli fazlası erkek adamı bozar
02 YorumlaErkek yüzünü yıkayıp dişini fırçalasın yeter ona hshshsh
10 Yorumla
5 ayErkek adama sabahları yüzünü yıkar ve 5 günlük çorabı koklar giyer çıkar.
00 YorumlaDiş fırçalama, duş alma ve deodorant kullanma.. bunları yapmadan insan içine karışmayın lütfen..
01 Yorumla- 5 ay
Deodorant mi o ne yaa erkeğin yer kokusu yele gibidir eskiden deodarant mi varmış at eşek kokusu ile kız istemeye gitmişler
Bız nasıl bakımlıysak erkek de abartmadan bakım yapmalı
05 Yorumla- 5 ay
Ben bı cekhup yaptım 100 binde far bakım lastik conta bakimlarimi yaptım uzun yola çıkabilirim jarz fren sağlam yalnız ara sıra motor yağ yakıyor o da olur 😄😂
- 5 ay
Motor sağlam yürüyen de sorun yok kazasız degisensiz fazla yol yapamadım hanımefendi test sürümleri yapıldı hepsi bu kadar
- 5 ay
Bak ben derim bu eRecep der ki
5 ayÖncelikle her sabah düzenli yüzünü yıkamalı :D
00 YorumlaYediğine içtiğine, saçına sakalına ve giydiklerine.
00 Yorumla
5 ayEn baştan deodarantini sıkmalı mesela. Parfüm kokmalı. Günlük dusunu almalı
00 Yorumla
5 aydeodorant, parfum, dis fırçalama, el yuz yıkama tamamm
00 Yorumla
5 aySabah yüzünü suyla yıkamak
17 Yorumla- 5 ay
Erkekler için yetiyor
- 5 ay
5 ayRoll'on, yüz yıkamak, saçlar dağılmışsa olması gereken haline getirmek, diş fırçalamak, yüzünün yağlanma durumuna göre yüz temizleme jeli sürmek
10 Yorumla
5 ayİyi bir markanın, yüz yıkama jelini kullansa yeter
12 Yorumla- 5 ay
Gözenek ve siyah nokta sorunları varsa tonik kullansın. He ayrıca yüz yıkama jeli ve iyi bir nemlendiriciyi birlikte götürürse aşırı iyi olur
Zaman kötü. Mesela her daim abdestli ve temiz çamaşırlı olmalı. Suyun yoklugu bazen sorun olabiliyor. En önemlisi teçhizatı tam olmalı. Bir de ruh hali bazen bir süre sonra dalıp gidiyorsunuz umursamazlık seviyeniz artiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayPeriyodik bakımdan mı bahsediyorsun
Yoksa kestirimci bakım mı?
02 Yorumla
Cevap sahibi5 ayKaç km de yaptırıyorsun?
Yağ ne marka?
5 aySakal tıraş yüz yıkama koltuk altına kolu sürme vs
10 Yorumla
5 ayDişi düzgün olsun saçı sakalı temiz oldun yağlı saçla buluşmasın kıyafetleri temiz ve ütülü olsun
10 Yorumla
5 ayYa ne rutini elimi yıkıyorum gün bitiyor spor oyun spor yemek
10 YorumlaDisini fırçalanmalı kokusuna dikkaet etmeli gibi bir şeyler demek saçma olur çünkü her insan bunu yapmalı zaten.
01 Yorumla- 5 ay
En son üniversitede bir iki fırçalamıştım ondan sonra bir hamam yaptım arkası yok ee malum ekonomi işte 😄😂
5 ay2 kez dis fircalama 2 bardak yesilcay sigara alkol kumar yok vucut temizligi hafif spor protein
00 Yorumla
5 aydiş el ayak temizliği saç sakal mümkünse her gün tıraş olsun
03 Yorumla- 5 ay
temiz yüz çok daha iyi olur
5 ayBilmiyorum agiz dis bakimina önem veren biriyim ben ter falan kokmasi en azindan kizin yanina gidiyosun ya dikkat et böyle seylere
00 Yorumla
5 ayElini yüzünü yıkamalı
10 Yorumla
5 ayYuzunu yikasin disini fircalasin yeter erkek bakim yapmamali
01 Yorumla- 5 ay
Ayaklarımı yikayacak banyoda kese atacak bir eş arıyorum 😂😄
5 ayTuvaletten çıkarken elini sabunla yıkamalı fazlası gay net
01 Yorumla- 5 ay
😂🤣
Kadın icin yapcaksan hiç yapma kendin için yapcaksan yap
00 YorumlaAynaya baksın yeterli
09 Yorumla- 5 ay
Aynaya sakal tıraşı olurken birde berberde bakıyoruz yetmiyor mu yaa
Duş ve kıl bakımı yeterli bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayayakları kokmamalı bir defa...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayTraşına ve giyimine
10 YorumlaBakımlıyımda bakan yok.
00 Yorumla
5 ayyüzü yıka devam fazlası topluğa girer
00 Yorumlabakımlı olsun yeter
00 Yorumla
5 ayKoku diş duş saç giysi vs
00 Yorumla
5 aySaç sakal
10 YorumlaQuaresma sünneti yeterli
10 Yorumla