Gerçekten boş öneri olmayan deneyip uygulayan birisinden net bir şekilde kararmayı geçirecek öneri istiyorum lütfen
3 ay
Gerçekten boş öneri olmayan deneyip uygulayan birisinden net bir şekilde kararmayı geçirecek öneri istiyorum lütfen
sıcak su ıle yıkanma. C vitamını tuket yeterı kadar. Giyimine dikkat et cildine alerjik olmayan hava alabılen kumas mumkunse pamuk tercıh et. Rengi açılmasada en azından daha fazla koyu olmasının onune gecer. Bazı seyler genetıktır fazla takma kafaya kendını sev. ekstra olarak katkı maddesı olmayan urunler deneyebılırsın bunun için.
Güzel kızım merhaba 🤍
Koltuk altım da çok hassas, baya uğraşıp toparladım, sana net işe yarayanları yazıyorum:
Önce şunları bırakman şart: sürekli jilet, çok sık deodorant/parfüm, dar sentetik kıyafet. Bunlar kararmayı kalıcı yapıyor.
Bende en çok işe yarayanlar:
Ilık duş sonrası haftada 2 kere çok hafif peeling (şeker + az zeytinyağıyla, bastırmadan), sonra mutlaka nemlendirici sür. Tüy için mümkünse ağda/epilasyon cihazına geç; jilet kullanacaksan hep tıraş köpüğü niyetine bir köpük/yağ kullan, kuru cilde asla yapma.
Evde limon sürmek, karbonatla ovmak falan çoğu kişide tahriş yapıp daha da koyulaştırıyor, hiç bulaşma canım 🌸 Düzenli, nazik bakım + tahrişi kesmek gerçekten rengi açıyor; bende 1–2 ayda gözle görülür fark olmuştu.
Cevap
3Cevap
Bu krem işe yarıyo
gerçekten kullanıp denedin mi gerçekten her şeyi denemekten o kadar yoruldum ki artık ner öneri istiyorum yoksa açmak yerine daha kötü yapıcam yakında :(
şu an kullanıyorum bende koltuk altı için açtı rengini
Jilet ile aldığın için
jilet kullanmıyorum
Lazerle beyazlat
beyazlatıcı kremler dene
Öyle bir şey mi vardı
kremler var
Pudra kullan 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?