Kan verme travmam var asla veremiyorum iğneyi gördüğüm gibi bayılıyorum küçükken büyük bir travma yaşamıştım,
Kafamın tepesinde bozuk para büyüklüğünde saçkıran çıkmış yeni bunun için kan ister mi
Kan verme travmam var asla veremiyorum iğneyi gördüğüm gibi bayılıyorum küçükken büyük bir travma yaşamıştım,
Kafamın tepesinde bozuk para büyüklüğünde saçkıran çıkmış yeni bunun için kan ister mi
Cevap
1Cevap
Kesinlikle ister önemli şeyler
Yok ya benim 2 kere oldu sadece o bölgeye iğne yaptılar
İse yarıyor mu bari bende şu an 10 kuruş para büyüklüğünde biyer çıktı tepede yayılmaz umarım
Ben yayılmasından veya başka yerden çıkmasından korkuyorum yüksek ihtimalle stres yaptı bunu bende
Benim çok küçük bı alanda var şu an tam saçın seyrek olduğu yerde tepede onun için iğne mi uygular krem losyon vs mi verir acaba
Sendeki nasıldı ne kadardı büyüklüğü
Karışık losyon ve krem verdi şimdilik 1-2 aya çıkar saç dedi eczanede özel hazırlanıyormus
İstiyebilir yanında kaslı arkadaşinı götür tutsun seni iki dakka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba 💛 Saçkıran için cildiye her zaman kan tahlili istemiyor, çoğu zaman saç derisine bakıp tanıyabiliyorlar. Ancak altta başka bir neden olup olmadığını anlamak için bazen tahlil isteyebiliyorlar. İğneden korkman çok normal, doktoruna bunu açıkça söyle, sana daha yumuşak bir süreç oluştururlar. Kendini yalnız hissetme, çözülebilir bir durum 💫