Yüzüm kortizon kremi ve alerji sonrası mahvoldu, eski cildime geri dönebilir miyim, hayatım tekrar normale girer mi?

2 ay öncesine kadar mükemmel bir hayatım vardı hep öyle devam edecek sanıyordum ki gün geçtikçe daha da ileriye gidiyordum her şeyim mükemmeldi derken pürüzsüz bebek gibi suratımı mahvettim kullandığım yanlış kozmetik ürünü sonrası cildim felaket alerji oldu evde bekleseydim geçerdi ama sabredemedim hastane hastane gezdim ve sonuç yüzüm mahvoldu resmen göz çevreme kadar epidermis kısmım soyuldu kalktı dermiş tabakası da hasar aldı yani bir nemlendirici sonrası dikkatli kullandığım kortizon kremi bunu nasıl becerdi bilemiyorum ama kendimi çok sever bakımıma çok önem verirdim bu hale düşmek beni mahvetti hayatımı çok etkiliyor napıcam ömrüm boyunca böyle mi kalıcam o güzel makyajımı yapamicak miyim çok kötüyüm çok nazar değdi hayatım tepetaklak oldu özele bile gittim yok verilen her şey cildimi daha kötü yaptı off keşke 2 ay öncesine dönebilsem henüz yaşım 25 gençliğimin baharında hayatım soldu

Yüzüm kortizon kremi ve alerji sonrası mahvoldu, eski cildime geri dönebilir miyim, hayatım tekrar normale girer mi?