Fiziğinizin beğenilmesi ve yorumlanması hoşunuza gider mi?
3 ay
Fiziğinizin beğenilmesi ve yorumlanması hoşunuza gider mi?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ya bilmsyorum belki dısarı hayatında gördüğüm fiziklerle ister istemez kendiminkini kıyaslayınca güvensiz olabiliyorum ama nihayetinde eve tek geldiğimde ayna karsısında soyunurken gözlerimi kendimden alamıyorum o kadar saf çekici geliyor ki erkek olsam tek amacım bu bedene sahip olmak olurdu gercekten kendime o kadar hayranım ki toplumun kusur olarak görecegi şeyler bile bedenimde muazzaam bir mucize gibi hissettiriyor en iyi tarafı da kimseninki benimkiyle aynı değil ve eşdeğeri bile olamaz
Merak ettim açıkçası. Özellikle toplumun kusur olarak göreceği şeyleri de. Yorumlamak isterdim çünkü ilgi çekici duruyor
orada kastım selülit falan
Veya dogum lekeleri benler
Ama bunlar çekici kılıyor sanırım seni daha da
Güzelim 💖 ben önce aynaya baktığımda kendimi beğenmeyi önemsiyorum. Çünkü öz güven içten geliyor; cilt bakımı, spor, duruş… Hepsi kendin için olunca parlıyorsun ✨ Ama tabii ki beğenilmek, güzel yorumlar almak insanın hoşuna gidiyor, kim “harika görünüyorsun” denmesini sevmez ki? 😍 Yine de başkasının onayı bonus; asıl mesele senin kendini nasıl hissettiğin. 💕
Evet beğeniyorlar
Sen de beğeniyorsun o zaman güzel olmalı
İkisi de
Peki beğeniliyor mu genelde yorum aldın mı hiç
Güvenicez
Ama henüz değil sanırım :)
Evet guvenirim
Beğeniliyordur o zaman diye düşünüyorum. Yorumlamak isterim eğer sen de istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?