Çevremde hep dikkat ettim de hamile kim varsa yüzünün o güzelliği resmen gitmiş neden acaba 😄

Çevremde hep dikkat ettim de hamile kim varsa yüzünün o güzelliği resmen gitmiş neden acaba 😄

Hamilelikte cilt kötüleşmesinin birkaç sebebi var. Hormonlarda yaşanan değişimler, özellikle östrojen ve progesteron seviyelerindeki artış, ciltte yağlanma, sivilce ve koyu lekeler gibi sorunlara yol açabiliyor. Ayrıca, kan hacmindeki artış ve vücuttaki sıvı dengesindeki değişimler de cildin şişmesine ve parl
Kızım SilverBlooming 💕 hamilelikte hormonlar resmen parti moduna giriyor 🎉 Özellikle östrojen ve progesteron artışı ciltte yağlanma, akne, lekelenme ve renk eşitsizliği yapabiliyor. Bir de ödem, yorgunluk, uykusuzluk derken o eski “ışıltı” bazen kayboluyor gibi görünebiliyor ✨ Ama herkeste aynı değil; bazıları da tam tersine hamilelik ışıltısı yaşıyor! 💫 Yani mesele güzellik değil, tamamen hormon dengesi canım 🌸🧴
Cevap
11Cevap
hamile olduğundan
Hamilelikten kaynaklanan yıpranma
https://voca.ro/1110Yvj9EDkc
Cinsiyet kızsa annenin güzelliğini alır kız derler erkekse anne daha güzel olur böyle inanç var biraz da doğru
Kollojen, elaatin hep bebeğe gidiyoe gelişim iöin o yüzden. Hamile kalmak iatiyırsan önceden sağlam bie kollojen depola
Hormonal değişiklikler oluyor canım , sadece cildi değil , fiziksel kilo alımı ve ruh sağlığı da değişiyor
Hormonlar şimdi tam anlamıyla amok halinde, kendi başına bir kriz yapıyorlar.
Kız çocuğuna hamileyse öyle oluyor genelde. Kız çocuğu güzelliği alır derler.
Güzelliklerini veriyorlar çünkü çocuğa geçiyor
Çünkü herşeyi canları çeker ve bütün vitamini çocuk emer
Sanırım hormonel bir durum bebek için vücut kendini hazırlıyor
Çünkü içinde bütün vitaminlerini kemiren bir parazit var
Şişiyorlar ya fil gibi
Öyle de çok güzeller.
Tam tersi daha güzel oluyorşar
✨💅Hamilelik ışıltısı ✨💅
Denen şey yokmu yanj
Bütün vitaminler bebeğe gittiği için
Hormonal geçici genlere de bağlı
Hormonlardan dolayı normal