Yaşı gelmiş 27 28'e doğuştan kadınsal durumdan ötürü hiç regl olmamış ve olmuyorsa ne düşünürsünüz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayİlk defa böyle bir şey duyuyorum, yorumlara baktım anladığım kadarıyla rahim küçük çocuk olmuyor diyorsun da, ilişki yaşamaya engel bir durum var mı ki? Yani bence düzenli bir şekilde ilişki yaşanması belki bunun çözümü olabilir ve akabinde çocukta olabilir
03 Yorumla
Soran5 ayIlişkiye nasıl bir engel olsun ki libidom yüksek biriyim
- 5 ay
İlişkiye engel bir durum yoksa dediğim gibi düzenli i lişkiye girmekle zamanla düzelmesi gerek
- 5 ay
Hatta bir kaç kez bile yeterli
En İyi Cevaplar
5 aybu konunun erkekleri ilgilendirmemesi gerekir... çocuk düşünülmediği sürece.. regl olmamak demek çocuk sahibi olamamak o nedenle bir erkeği üzecektir ve kötü hissededektir buna eminim. kimi böyle durumda aldatmayı veya ayrılmayı/boşanmayı tercih ediyor. çok ayıp.
00 Yorumla
5 ayEvliliği üremek olarak gören mallar için kabul edilmeyecek bir durum. Ama seni sne olduğun için seven biri için önemsiz. Hem birde şöyle düşün, doğum kontrolüne para harcamana gerek yok :)
08 Yorumla
Soran5 ayOho beyefendi Sen bu devirdeki insanlara bunu mu anlatıyorsun çocuğun olmuyorsa kusurlusun eksiklisin evlenmeye Layık Değilsin
- 5 ay
Amannn bırak o malları.. Herkes öyle değil. Çevreni değiştirmen gerken sadece. Trans bireyler bile evleniyor
Soran5 ayOnlara bile sevilmek evlenmek layık görülür de bana hiç görülmedi işte
- 5 ay
Çevreni değiştirmen lazım sadece. Eğer bakımlı güzel ve insan gibi insan bir kadınsan bu bir engel değil
Soran5 ay1.75 boyum var 54 kiloyum Naif ve sempatik bir kız olduğumu söylerler ama işte Çocuk olmuyor göğüslerde çok küçük yani kadınsı değil kimse beni ciddiye almıyor bu yönden
- 5 ay
Gögüs işi basit bir ameliyat, kişisel bakım vs önemli olan auranın kadınsı olması.. Gögüs halkasının etrafında parmak kadar kıl olan kadın biliyorum ben. O kadın çocuk doğursa ne doğurmasa ne 😂
Soran5 ayHer konuda kendime güveniyorum kişisel bakımım olsun insanlığım olsun kadınlığım olsun ama işte insanları biliyorsun her şeyi kusur görüyorlar
- 5 ay
Mesaj atsana sne :)
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir durumda önce empati yapardım ❤️ Regl olmamak doğuştan gelen bir sağlık durumuyla ilgiliyse bu kimsenin tercihi değil sonuçta. 27-28 yaşına gelmiş bir kadının bunu yaşamış olması, bence daha güçlü ve dayanıklı olduğunu gösterir 💪✨
İlişkide asıl önemli olan sevgi, saygı ve birlikte kurulan bağ. Eğer çocuk konusu varsa, o da karşılıklı konuşulup çözüm yolları araştırılır 🤍 Ama sırf regl olmuyor diye birine farklı bakmak bana çok yüzeysel geliyor. Sen bu durumla ilgili ne hissediyorsun?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Cilt Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sağlık sorunu tedavi olabilir.. erkekler ne düşünür bilemedimde
00 Yorumla
5 ayöyle bir durum olursa heralde ayrılırım efendim
01 Yorumla
Soran5 ayAnladım
5 ayBişey düşünmem her şey çocuk değil bu hayatta
00 Yorumlaamenore deniyor buna demek ki sağlıksız biri bir hastalığı var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBunu biz önceden biliyor muyduk son dakika mı söyledi
017 Yorumla
Soran5 ayMisal tanıştınız iyi gidiyorsunuz öğrendiniz
Cevap sahibi5 ayYani çatır çutur şey yapardık falan dicemde jsbsbsb
Yani onun içinde üzücü bir durum zaten bu çok bir şey denemez buna
Soran5 ayMesela bunun yüzünden hem çocuk doğal haliyle olmaz tedavi şart hemde memişleri gelismedi geri kalan her şeyi normal boyu posu kalcalari libidosu
Cevap sahibi5 ayKeşke benim sevgiliminde libidosu normal olsa hiç yok o kadar üzücü ki aq
Cevap sahibi5 ayÇocuk istemeyen birisi ile çok ta güzel bir ilişkin olur
Soran5 ayZaten birini bulmak zor beyfendi çocuk istemeyeni bu yaştan sonra nerde aricam bulucam Allah aşkına bende çocuk istiyorum niye kimse benimle bu savaşı vermiyor ki
Cevap sahibi5 ayİyide sen diğer yorumlarda biraz imkansız gibi konuşmuşsun ben buna nazaran dedim bunu eğer çocuk istiyorsan az da olsa regl ihtimalin yokmu
Soran5 ayImkansız değil ki sadece ufak bir tedavi şart o kadar Sadece doğal yolla olmaz ona imkansız dedim regl olmam için Kadın rahminin belli bir boyuta gelmesi lazım benimkisi gelişmemiş var ama gelişmemiş tek sorunum bu yani
Cevap sahibi5 ayİmkan varsa neden olmasın seven birisi birgün karşına çıkacak beklemediğin bir zamanda evet
Soran5 ayHay maşallah karşıma biri çıkacak da Beni böyle kabul edecek de beni böyle sevecek de Hey yavrum hey böyle bir devirde bir de
Cevap sahibi5 ayKolay değil biliyorum ama olur illa onunda bir sorunu olcak sende onu öyle kabul etmen gerekecek nede olsa evrenin bir dengesi olmak zorundadır
Soran5 ayBen bunu tanıştığım erkeklere söylediğimde Büyük ihtimal beni evlenecek kadın olarak görmedikleri için beni sadece cinsellik olarak düşünüyorlar başıma hep bu geldi bu arada kiminle tanışsam hep böyle benimle bir şeyler yaşamak isteyip gitmek istediler
Cevap sahibi5 aySeni çok iyi anlıyorum bu yüzden senin işin biraz zor ama doğru kişiyi bulunca şüphen hiç olmayacak
Soran5 ayYok arama niyetim yok kabullendim Artık her şeyi zaten yaşım 27 olmuş herkeste evlenmek sevilmek zorunda değil yani
Cevap sahibi5 ayÖyle düşünme ne iş ile meşgulsun
Soran5 ayIşimi Neden soruyorsun En azından tutunacak bir şey mi çıkar diye düşünüyorsun
Cevap sahibi5 ayKafanı dağıtırsin diye ful evde duruyorsan daha da kötü olursun
5 ayne bileyi m ben anlamam reglden olmasımı lazım
00 Yorumla
5 ayÇocuğu olmayacak diye düşündüm
09 Yorumla
Soran5 ayEvet..
- 5 ay
Tamam da bu onunla hayat arkadaşı olmayacağım anlamına gelmiyor
Soran5 ayBen neden kabul edilmedim peki
- 5 ay
Kişiden kişiye değişir
Soran5 ayYakın arkadaşım bile herkes çocuk için evleniyor dedi yani
- 5 ay
Büyük çoğunluğu öyle ama arada sevda ve aşk olursa evlat edinerek bunun üstesinden gelinir
Soran5 ayBu devirde aşk sevgi maşallah yani
- 5 ay
Sende haklısın ya 😄
Soran5 ayEn iyisi evlenmemek bence
5 ayÇocuğu olmayacak anlamına mı geliyor
011 Yorumla
Soran5 ayTedavi olmazsa evet
- 5 ay
Sevdiğim kadına destek olurum bişey fark etmez
Soran5 ayKimse senin gibi düşünmüyor ne yazık ki
- 5 ay
Koşulsuz sevgiye inanırım muhtemelen de bu nedenle yalnızım. Kadınlar da böyle düşünmüyor
Soran5 ayZor her şey çok zor
- 5 ay
Zoru sevmek gerek. Kolay olan kalıcı olmaz
Soran5 ayBazen kendimi evliliğe layık göremiyorum O yüzden bana yazanlarla Ya da benimle tanışmak isteyenlerle iletişim halinde olmuyorum bazen kötü davranıyorum ki beni kötü bilsinler benimle konuşmayı kessinler diye ama halbuki kötü bir insan değilim sadece onları bir şeyden kurtarıyorum
- 5 ay
Saçmalama önce kendini sevmelisin gerisi sonra gelir. Belkide tedavisi vardır yani güçlü ol sena bu konuda destek olacak biri çıkar karşına. Herkes bu mevzuyu kafasına takmaz. Sen kendini değersiz görüyorsun ama gereksiz bir küçümseme
Soran5 ayYa her şeyi kendini sevmekle bitmiyor ki işin gerçeklerini inkar edemeyiz bu konu yüzünden ailesinde ne söyleyecek korkusu yüzünden bırakan da oldu yani en kötüsü ne biliyor musun senin evlenecek kadın olarak görmüyorlar
- 5 ay
Öyle tiplerle olmadığına sevinmelisin. Gerçek yüzlerini erken göstermişler. Seni sadece sen olduğun için sevecek birini bulursun umarım
- 5 ay
Yumurtalıkların sağlıklı mı yani sorun nerde
5 ayOlabilir her insan bir değil
02 Yorumla
Soran5 ayEvlenmeye engel bir durum mu
- 5 ay
Bence değil
Gizli Üye(30-35)5 aybebekte olmaz o zaman yumurtalar çalışmjyor demektir
011 Yorumla
Soran5 ayYumurtalarda problem yok rahim küçük
Cevap sahibi5 aysorun teşkil ediyor mu
Soran5 ayNe manada
Cevap sahibi5 ayrahimin küçük olması
Soran5 ayÇocuk olmuyor işte dedim ya
Cevap sahibi5 ayhiç mi çalışan yumurtlılığın yok aldırıp dondursan
Soran5 ayYumurtalıklarımda Herhangi bir problem yok Kaç defa diyeceğim ya
Cevap sahibi5 aysorun yok ise çocuk nasıl olmuyor
Soran5 ayYumurtalarda problem yok rahim küçük bunu Yukarıda yazdım zaten Niye anlamakta zorluk çekiyorsunuz
Cevap sahibi5 ayhay senin yumurtanada rahminede
Soran5 ayNeyse iyi akşamlar
Gizli Üye(30-35)5 ayYumurtalıklar mı çalışıyor
029 Yorumla
Cevap sahibi5 ayYanlış yazmışım çalışmıyor dicektim
Soran5 ayRahim küçük
Cevap sahibi5 ayHmm benimde eski kız arkadaşımın başına gelmişti de öyle sandım... sorun nedir tedavisi var mı
Soran5 ayKız arkadaşının doğuştan herhalde benimki gibi rahim küçüklüğü regl olunmuyor yeteri büyüklükte olmadığı için yani ve çocuk da olmuyor memişler de büyümüyor tedavisi var
Cevap sahibi5 ayYok doğuştan değildi regl düzensizliği vardı doktora gitti yumurtalıklar az ve tembel çıktı çocuk olma ihtimali yok gibi bir şey tedavisi varsa mükemmel
Soran5 ayMm benim yumurtaliklarda problem yok rahim küçük o kdr o yüzden evlenmekten bir nebze kaçıyorum elalemin ya da saçma bir adamın beni aşağılamasına İzin veremem
Cevap sahibi5 ayİyi halt yiyorsun kız arkadaşım da bu yüzden terk etti
Soran5 ayKorku eksik hissetme
Soran5 ayEvliliğe layık görememe
Cevap sahibi5 ayBiliyorum ama kalbim acıdı ben sorun etmemiştim oysaki yetersiz hissedeceğim dedi eksik hissedeceğim dedi torun bekliycekler olmayacak dedi bir çok şey ama sizin yaşınız kaç
Soran5 ayOnu o kadar iyi anlıyorum ki ben de aynı şeyleri hep tanıştığım insanlara söylüyorum psikolojik olarak çok ağır bir şey bu 27
Cevap sahibi5 ayEvet ama ne olacak peki yani evlenmiş ayrılmış çocuklu adama mı kendini layık görüyor
Soran5 ayBelki de ya da fakir biri ya da Bedensel olarak engelli biri bilmiyorum ben hep böyle düşündüm
Cevap sahibi5 ayBiliyor musun onu hala çok özlüyorum ve çok seviyorum
Soran5 ayNe kadar şanslı olduğunu Keşke bilse
Cevap sahibi5 ayEvet keşke bilse
Soran5 ayEn azından onu kabul edebilecek bir insana sahip Ama bilmiyor işte
Cevap sahibi5 ayBiliyorda ilerde illa ki bu sorun olacağını düşünüyor belki 5 belki 10. yıl sanırım o zaman da yıkılacak terk edilirse
Soran5 ayO yüzden evlenmesin Ben de düşünmüyorum
Cevap sahibi5 ayDeme öyle moralimi bozma
Soran5 ayYalan mı birçok kişi bana diyor zaten evlenme Senin işin zor diyorlar
Cevap sahibi5 ayOnlara ne ki ya adam seni sevdiyse bir yol arkadaşı olarak gördüyse her şey çocuk mu
Soran5 ayÇoğu kişi öyle düşünüyor yani git yoldan 10 tane adam çevir max 8'i İster yani
Cevap sahibi5 ayBilmiyorum bak dürüst söyleyeyim onunla ilk başta tanıştığımda böyle bir şey olsaydı onu daha yeni tanıdığım için uzak kalırdım sanırım ama biz ilişkimiz varken ortaya çıktı onu tanıdım sevdim yarı yolda bırakmak adamlığıma sığmaz sevdiğim kadını hayat imtihanla dolu buda bizim imtihanımız
Cevap sahibi5 ayYani diyorum ki seni seven birisi olursa evlilik fikrinden kaçma benim gibilerde var
Soran5 ayAma bak ne demişsin yeni tanışsaydım uzak kalırdım niye kabul etmek yerine uzak kalıyordun ki ben biliyorum Karşındaki adama da bunu söylemekten kaçınma ya hal böyleyken her tanıştığıma söyleyip Ondan sonra bırakılacak mıyım
Cevap sahibi5 ayHayır ilk başta yeni olduğu için tanışma durumu olduğundan karşı tarafı daha tanımıyorsun iyi değil mi diye kumar gibi bir. şey ama onu tanıdım ya kalbi güzeldi iyi birisiydi bir yol arkadaşı olur diyorsun o yüzden çocuk değil o kişi önemli oluyor
Soran5 ayInancım yok o yüzden de aramıyorum artık bugüne kadar tektim bundan sonra da öyle olurum Yani
Cevap sahibi5 ayHakkımızda her şeyin hayırlısı olsun iyi akşamlar dilerim
5 ayBu bir hastalık tedavisi var ama
013 Yorumla
Soran5 ayHastalık derken rahim küçüklüğünün neresi hastalık
- 5 ay
Hormanel bir sıkıntı bunun sebebi
Soran5 ayDoğuştan gelen bir şey olduğunu söylediler
- 5 ay
Pcos diye bir rahatsızlık büyük ihtimalle
Soran5 ayYani
- 5 ay
Daha fazla bilgi verirsen yardım edebilirim
Soran5 ayNe bilgisi vereceğim ki
- 5 ay
Killanma problemi seste kalinkasma akıntı problemi vesaire var mı
Soran5 aySesim çok ince Tüylerim çok az Hatta eskiye nazaran çok azaldı kısmi dökülmelerim var , yumurtalıklardan gelen bir Akıntım var Evet o da yıllardır var zaten Bununda normal olduğunu söylediler
- 5 ay
Doktora gittin mi o ne dedi sana
Soran5 ayYa gittim Evet yumurtalıklarımda Herhangi bir problem olmadığını söyledi sadece Rahim küçüklüğü var dedi Var ama çok küçük dedi gelişmemiş bunun da tedavisi var dedi merak etmesin Daha sonrası için de gitmek istedim o da gittim de Affedersiniz alt muayene için bakireliğin bozulmasın diye Doktor ben bakamam dedi Ben de artık ondan sonrası için bıraktım olursa evlilikten sonra giderim artık dedim olmasa da kalır yani
- 5 ay
Ağrı rahatsızlık hissin var mı
Soran5 ayHayır hiçbir şey yok
5 ayÜzülürdüm herhalde
06 Yorumla
Soran5 ayNiye ki
- 5 ay
Evlâd sahibi olamamak üzücü bir durum Rabbim şifalar versin
Soran5 ayAmin teşekkür ederim
- 5 ay
Her şeyin çözümü var artık meraklanma
Soran5 ayÖnemli olan kabul edeni bulmak
- 5 ay
Seven erkek her halinle yanında durur
5 ayDoktor tavsiyesi ederim
02 Yorumla
Soran5 ayE gitmişse sorunun neyden kaynaklarını biliyorsa peki
- 5 ay
Dinlemek isterim neden oldugunu
5 ayOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayRegl yoksa, kısırlık olmuyor mu?
02 Yorumla
Soran5 ayHayır
Cevap sahibi5 ayO zaman sorun yok. Ne kadar güzel işte, regl ağrısı çekmeyecek, sinir stres olmayacak. Ben onun adına sevinirdim
Transit?
04 Yorumla
Soran5 ayAçıklamayı neden okumuyorsunuz
Soran5 aySalk misin?
Nekadar sanslisin
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Sevgilinizin veya eşinizin hiç regl olmadığını öğrenseniz ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım