Vücudumda çok fazla çatlak var aşırı kilo aldığım için verme sürecinde bu çatlaklar azalır mı görüntüsü vs çok özgüvensiz hissediyorum, sevgili yapmayı bile hak görmüyorum sorun eder diye?
3 ay
Ben hiçbir zaman kilo almadım ama bende de aşırı fazla var hatta obez halalarımda bu kadar yoktur genetik meselesi. Kendini üzmeye değmez sevecek insan ne olsa seviyor inan bana vücudundaki izler senin insan olduğunu gösterir değerini belirlemez
haklısın obez olmamama rağmen kilo alıp veriyorum diye derin kırmızı oluştular bir de çok sinir bozucu benim derim çok ince galiba genetik biraz da ama doğum yapmış insanlarda bile bu kadar yok mesela kötü hissettiriyo
Anlıyorum mesela ben kilo da alıp vermiyorum ama durmadan çatlamaya devam ediyor geniş ve kırmızı kırmızı. Elimizde olsa biz de istemezdik ama elimizde değil işte. Lazer tedavisi düşünüyorum ben
of evet geniş ve kıpkırmızı lazerle geçer diye umuyorum ben de ama güvenilir bir merkez bulamadım daha retinolle ilerliyorım hafifliyor biraz ama yine kötü yani özellikle kol bölgem
Benim komple belden aşağısı desem abartı olmaz. Üstüm bedenimde yok ama işte aşağısı... üzülme bacımsu ya gün gelecek dert ettiğimiz şeye bak diyeceğiz. 1. emmanathalie diye bi kız var ins. tada onu takip ediyorum iyi geliyor
Hayatım kimse önemsemiyor ama önemsemeyi kendilerince statü yüksekliği olarak görüyorlar. Merak etme hiç bir şey göründüğü gibi değil gerçek hayatlarımızda.
bende aşırı özgüvensizlik yaratıyo geçmeleri için çabalıyorum ama geçmiyolar
haklısın biraz beyazlasalar saklamıcam ama şu an mor kırmızı durumdalar bildiğimiz yırtık gibi gecerler umarm tesekkurler cevabin icin❤️
Canım, sana içtenlikle şunu söyleyeyim: Çatlaklar sandığından çok daha normal ve yaygın 🤍✨ Erkeklerin büyük çoğunluğu bunu büyütmez bile. İnan bana, biri seni gerçekten beğeniyorsa minicik çizgilere takılmaz. Senin enerjin, gülüşün, tavrın çok daha etkileyici 💫
Kilo verince çatlakların rengi zamanla açılabilir, daha soluk hale gelebilir ama tamamen kaybolmaz. Nemlendirici kullanmak, düzenli bakım yapmak ve su tüketmek görünümü iyileştirir 🧴💦
Ama en önemlisi şu: Çatlakların seni sevgili hak etmeyen biri yapmaz. Özgüven en güzel aksesuarın 💖 Sen kendini seversen, karşındaki de sever.
Cevap
9Cevap
Zannetmem erkeklerin bu kadar önemsediğini
çatlarklar sorun değil hatta bazen çekici bile olabiliyor
önemli olan erkeğe hissettirdiğin güzel duygular
Ben önemsemiyom gayet normal doğal bir durum ve daha orijinal gerçekçi geliyor bana
Ben oranlara bakarim. Çatlakları pek bakmam. Boy kilo kac
Erkeklerin ne önemsediği neden önemli olsun?
Yoook bee güzellik katar onlar plastik degiliz ya pürüzsüz olalim...
Gerçekten seven bir adamla evlenirsen hayır
Onlar hiç bir şey önemsemez nefes al yeter.
Uba uba höööğğ
Sporla kilo ver çatlaklar sz olışur
Önemsemem rahatım o konuda
Önemsemez.
Önemli olan sunum
Saçmalama, lütfen
ama cok fazlalar
Ya ne kadar fazla, olabilirler dış, gorunuse bakmam ki ben
Merak ettim seni kaç yaşındasın ki
görünüş önemli ama
Ne yani şimdi ben senle tanışmak istesem sen sakalım yok diye beni istemicek misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?