Gelin bohçasına makyaj ve cilt bakım ürünü ne kadar almalıyım, neler eksik kaldı?

Diğer şeyler okey de makyaj malzemesi al dediler makyaj çantası aldımm Estee Lauder'ın fondötenini ve kapatıcısını aldım bunlar pahalı zaten onun dışında Maybelline maskara, başka marka makyaj sabitleyici sprey , makyaj fırçası, far paleti, makyaj bazı aldım , bi tane de ruj aldırmayı düşünüyorum az mı ya cilt bakım ürünleri de almış millet hep ben hiç onlara girmedim kaynanam ne istiyorsan al diyor o da çok kör bilmiyor ilk çocuk evlendirmesi ama her şeyin kalitelisinden almamı istiyor zaten ama çok da yüklenmek de istemiyorum ne yapsam ne alsam daha bu cilt ürünleri açısından saç ürünleri şampuanıydı falan cilt ürünlerine girsem mi onlara da girersem 15 bini rahat bulur şu an aldıklarım 7 bin tuttu o da allık vs cart curt bende zaten var diye uzun yıllar gidecek diye almadım sadece yazdıklarımı aldım ruj falan da henüz almadım cilt ürünlerim de pahalı zaten ha durumları yok mu var durumları ama ne bileyim işte krem vs hiçbir şey almadım bunları da alıyor muyuz diye sordum ayıp mı olur yoksa bunlar da alınıyor deyip alsam mı internetten alıyorum zaten hep bulunduğumuz yerde sadece Gratis Watsons var çünkü

Gelin bohçasına makyaj ve cilt bakım ürünü ne kadar almalıyım, neler eksik kaldı?